Kurtlar Vadisi Pusu 213.Bölüm Fragmanı

E yuh yani bir küçücük bir hayal sahnesi için tüm bölümü mü izlemeyi düşünmüyorsun yok artık :kiki:
bu hayal sahnelerini çok yaptılar bu yıl ama bu sefer kolay kolay affedemem sonucta bir hayal sahnesiyle dizi finali olmaz geçen haftanın finalıydı bu sahne oyüzden hayal kırıklığına uğrarım 🙄🙄🙄

polatın hayal sahnesiyse eğer böyle çıkarım karşısına diye düşündüğü sahneyse bu bölümü izlemeyebilirim 😵
bir vadi izleyicisi bunu artık öğrenmeli ya bölüm sonu hayal olmaz! arkadaş anlayın şunu artık her sahneye hayal demeye başladınız :D

yok aga ilk mesajdan bildirim gelmedi bak ilk önce google a kopyala ordan al buraya yapıştır yoksa bildirim gitmez

biz yeterince objektifiz hem vadi konusundayız kendi dizimizle ilgili yazıyoruz saçmalama :D

Mesela sen hiç olumsuz yorum yaptığını görmedim Vadi hakkına. Bu da objektifliğin daha az olduğunu gösteriyor. :D

bir vadi izleyicisi bunu artık öğrenmeli ya bölüm sonu hayal olmaz! arkadaş anlayın şunu artık her sahneye hayal demeye başladınız :D
bu yılll bu hayal sahnelerini çok fazla kullandılar cahitin vurulması ömer babanın akife vurması abdülheyin akifin eline kalem batırması ve poyrazın karanın bacağını kesmesi cahitin kaneyi öldürmesi :F

yav aga bişeyi yapamadın olmadı :D

nasıl yapmadım sen konularda olmadığın için görmüyosundur olumsuz yaptığım yerlerde oluyo ama vadi süper her zaman söz bırakmıyo :D

Konulardayım da, olumsuz yorumlarına denk gelemiyorsam demek. :D

Konulardayım da, olumsuz yorumlarına denk gelemiyorsam demek. :D
objektiflik kavramı izlediğin diziyi kötülemekten geçiyorsa ben objektif mobjektif değilim :)

bu yılll bu hayal sahnelerini çok fazla kullandılar cahitin vurulması ömer babanın akife vurması abdülheyin akifin eline kalem batırması ve poyrazın karanın bacağını kesmesi cahitin kaneyi öldürmesi :F
onlar zaten tahmin edilen sahnelerdi bölüm sonu hayalle bitmedi bitmez

objektiflik kavramı izlediğin diziyi kötülemekten geçiyorsa ben objektif mobjektif değilim :)

Kötülemek demedim, olumsuz yanlarını da görmek dedim. Ben de izlediğim dizileri kötülemem ama olumsuz yanlarını görürüm ve objektiflik budur. :)

Şimdi de olmadıysa artık hiç olmaz oldu mu bu sefer @takas :((
yav aga çok mu zor bi iş sanki off :D bak ilk mesajdakileri kopyala sonra o alanı sil
daha sonra google arama yerine yapıştır ordan kopyala konuya yapıştır hepsi bu belki bana gelmemiştir diğer arkadaşlara gitmiştir bilemiyorum

Kötülemek demedim, olumsuz yanlarını da görmek dedim. Ben de izlediğim dizileri kötülemem ama olumsuz yanlarını görürüm ve objektiflik budur. :)
dediğim gibi ben olumsuz yorumda yapıyorum ama konu vadi olunca olumsuz yazacak pek bişey kalmıyor :D

onlar zaten tahmin edilen sahnelerdi bölüm sonu hayalle bitmedi bitmez
cnm bende ooyüzden diyorum biterse izlemem diye yoksa ben izlemem lafını asla kullanmazdım 😉😉
zaten brazda şakayla karısık dedim onu :)

yav aga çok mu zor bi iş sanki off :D bak ilk mesajdakileri kopyala sonra o alanı sil
daha sonra google arama yerine yapıştır ordan kopyala konuya yapıştır hepsi bu belki bana gelmemiştir diğer arkadaşlara gitmiştir bilemiyorum

dediğim gibi ben olumsuz yorumda yapıyorum ama konu vadi olunca olumsuz yazacak pek bişey kalmıyor :D

Gerçek hayatta olması imkansız şeyler de var hani dizide, çok abartılı olan. Bak mesela onlardan başlayabilirsin. Bahsettiğim şeyler olumsuzdur mesela. :D

Gerçek hayatta olması imkansız şeyler de var hani dizide, çok abartılı olan. Bak mesela onlardan başlayabilirsin. Bahsettiğim şeyler olumsuzdur mesela. :D
dizi başlarken ne yazıyor;
Türkiye'nin bu karanlık ve puslu vadisinde yaşananları anlattığımız bu dizi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür :) ve bu bir dizi elbette abartlı şeyler olacak mantık biraz :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre