belki haberin yoktur o bakımdan dedim![]()
Yorum yapmadığımdan diyorsan, o zaman daha doğru olur.
belki haberin yoktur o bakımdan dedim![]()
bilgilendirdim sadece aga kötü yapmadım yaYorum yapmadığımdan diyorsan, o zaman daha doğru olur.![]()
oooooo çok heyecanlı pusat ve karanın aktif olmaları çok hoşşş en güzelide akif ve leyla fragmanda yok
süperrrrrrr![]()
bilgilendirdim sadece aga kötü yapmadım ya![]()
aaa gözümden kaçmış şimdi gördüm malesef yine zıplıyor bir yerlereAkif var fragmanda yine görev vermişler.![]()
senin mesajlar niye gitsin aga korkma bişey olmazTamam, "iyi yaptın" diyelim, iyi olsun. Bu arada az sakin olsanız, ben de atacağım mesaj. Aniden yüklenince benim mesajlar da güme gidiyor. O yüzden yazmıyorum fazla konulara.![]()
gözümden kaçmış sen demesen fark etmicektimsanırım yanlış fragmanı izlediniz bayan![]()
senin emsajlar niye gitsin aga korkma bişey olmaz![]()
alakayı anlamadım ya neyseBen genelde uzun uzun yazarım, sonra birden sakinliğinizi kaybedersiniz ve benim mesaj gider o ara. Gider yani. Sakin olun biraz. Bir anda yüklenmeye gerek yok.![]()
polatın hayal sahnesiyse eğer böyle çıkarım karşısına diye düşündüğü sahneyse bu bölümü izlemeyebilirim 😵Ömer-Polat sahnesiyle ilgili hiçbir detay yok![]()
alakayı anlamadım ya neyse![]()
okunur okunur hele senin mesajın kesin okunur öyle bi yazıyon ki maşallah görülmeyecek gibi değil"Mesajım okunmuyor" diyorum yani.![]()
okunur okunur hele senin mesajın kesin okunur öyle bi yazıyon ki maşallah görülmeyecek gibi değil![]()
E yuh yani bir küçücük bir hayal sahnesi için tüm bölümü mü izlemeyi düşünmüyorsun yok artıkpolatın hayal sahnesiyse eğer böyle çıkarım karşısına diye düşündüğü sahneyse bu bölümü izlemeyebilirim 😵
yok aga ilk mesajdan bildirim gelmedi bak ilk önce google a kopyala ordan al buraya yapıştır yoksa bildirim gitmezBildirim geldi mi aga @takas
biz yeterince objektifiz hem vadi konusundayız kendi dizimizle ilgili yazıyoruz saçmalamaHer neyse yazarım arada. Siz de fazla heyecan yapmayın ve biraz da objektif olun. Mükemmel olur konu.![]()