Kurtlar Vadisi Pusu 213.Bölüm Fragmanı

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,752
Puanı
1,060
Heyt be Karadaki şekle bak adam ya Süper fragman dehşetül vahşet :)

yazeten bi halt izlenmiyo ki koskoca kurtlar vadisinin sitesinin video sistemine bak ya
youtube a eklesinlerde izlim hemen

Kara orada gideceği ülkeleri mi gösteriyor yoksa bana mı öyle geliyor ayağa kalkan bıyıklı herif de kesin Karayı yakalayan adam

30 saniye fragmanı izleyeyim konuyu ondan sonra açarım dedim..O arada benden önce açmışsın helal olsun..Kimin açtığı önemli değil.
Önemli değil abi. Bende zaten fragman için yarım saattir f5 yapıp duruyordum çıkmadı diye altta bulunan videolara bir bakayım dedim o sıra da farkettim üstte daha çıkmamıştı :D

müthiş bi fragman olmuş yine süper bi bölüm geliyor hobaaaaaaa :D

margaret içimizdeki haini buldum diyor o hain murat
kane de cahiti muratı sorgulaması için görevlendiriliyor büyük ihtimalle

Fragmandan bir şey anlamadım yine çok hızlı olmuş yeni karakterler giriyor vadiye güzel bir haber. :D

Fragmandan bir şey anlamadım yine çok hızlı olmuş yeni karakterler giriyor vadiye güzel bir haber. :D
yav aga fragman tabi hızlı olacak bölümü yayınlayacak değiller ya her sahneden birer ikişer saniye atıyolar fragman budur zaten :kiki:

Bir de özellikle beni etiket yapmış. :D
evet tek seni etiketledim fragmanı izle diye :)

@Polat Şaşmaz aga etiket listesini ilk mesaja eklesene görmeyen arkadaşlar görsünler :D

yav aga fragman tabi hızlı olacak bölümü yayınlayacak değiller ya her sahneden birer ikişer saniye atıyolar fragman budur zaten :kiki:

evet tek seni etiketledim fragmanı izle diye :)

@Polat Şaşmaz aga etiket listesini ilk mesaja eklesene görmeyen arkadaşlar görsünler :D

Ben izliyorum, merak etme. Etiketlenmesem bile izliyorum yani. :D

oooooo çok heyecanlı pusat ve karanın aktif olmaları çok hoşşş en güzelide leyla fragmanda yok
süperrrrrrr :Z:Z:Z:Z

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato