Cem Yılmaz'dan Yeni Film 'Yahşi Doğu'

Belaltı, belüstü çok önemli değil güldürebiliyorsa sorun yok. :)

Beyaz şovmen. Komedyen olarak saymamak lazım. Türkiye'nin en iyi şovmeni sohbeti falan iyidir arada iyi espriler de yapar ama esprileri hep akla gelecek tarzda esprilerdir.

Gerçek anlamda Türkiye'nin en iyi komedyenleri ise Cem Yılmaz ve Ata Demirer'dir bence. İkisi de hem komik film yazabiliyor hem de stand-up gösterileri çok iyi.

Tolga Çevik, Komedi Dükkanı'nda çok iyi iş çıkarıyor. Doğaçlama bir şekilde hiç kolay değil o performansı sergilemek. Yukarıdaki isimlerin hiçbiri yapamaz belki onu ama yine de onların arasına almam için farklı işler de ortaya koymalı. :)

Şahan'ı birkaç kez canlı yayında izlediğimde güldürdüğünü hatırlıyorum o da eğlenceli adam ama sinemada maalesef iğrençlikle güldürmeye çalışıyor. Recep İvedik karakterini seven biri olarak söylüyorum yaptığı iş çok ucuz. :(

admin ilk cümlenle son cümlen çelişiyor bence madem güldürebiliyorsa sorun yok o halde iğrençlikle de güldürsün :D
sürekli belaltı esprilerdense iğrençliği tercih ederim :)

admin ilk cümlenle son cümlen çelişiyor bence madem güldürebiliyorsa sorun yok o halde iğrençlikle de güldürsün :D
sürekli belaltı esprilerdense iğrençliği tercih ederim :)
İğrençlik kısmı beni güldürmüyor. Recep İvedik'in mesela sahnelerinden bir kısmını çok severim ama bir kısmından da nefret ederim. Mesela hala ısrarla osuruk esprisi yapması iğrenç ve beni güldürmekten çok uzakta. :(

Yahu o belaltı mı erotik kelimesi normal diğerlerinin kullandıkları yanında. :)
Kelime olarak değil konu olarak bakmak lazım. :D

Recep İvedik nedir ya Cem Yılmaz yine daha iyidir. :D

İğrençlik kısmı beni güldürmüyor. Recep İvedik'in mesela sahnelerinden bir kısmını çok severim ama bir kısmından da nefret ederim. Mesela hala ısrarla osuruk esprisi yapması iğrenç ve beni güldürmekten çok uzakta. :(

Valla ben ona belaltı gözüyle bakmıyorum hiç rahatsız etmiyor o kısımlar beni kimi komedyenler ısrarla belaltı yapıyor. :)

son cümleye bende katılıyorum cılkını çıkardı o esprinin zaten hiçbirini sinemada izlemedim tv de yarım yamalak izlemişimdir tamda değil bazı yerleri komik bazı yerleri berbat idare ediyo işte :D

Yahşi Batı süperdi bence baya gülmüştüm 2. filmin geleceği belliydi bakalım nasıl olacak. :D