Cem Yılmaz'dan Yeni Film 'Yahşi Doğu'

gençler sakin olun daha filmle ilgili hiçbişey yok ortada neyine hayal kırıklığına uğruyonuz yav yorumlar çok saçma geldi bana nedense biri yazmış arkasından hepsi tekrarlamış
isimde ne var film önemli komikse komiktir değilse o zaman hayal kırıklığına uğrarsınız
ben zaten izlemem cem yılmazı beğenmiyorum gülmüyorum bedeva götürseler gene izlemem hiçbi filmini de izlemedim bunu da izlemem :D
Hiçbir filmini izlemediysen beğenmediğini nereden anladın? :):)

Aga Cem Yılmaz bence Türkiye'nin 1 numaralı komedyeni böyle Şahan Gökbakar ya da Ata Demirel gibi kendini tekrar etmesi üzücü ve şaşırtıcı geldi. :)
sana göre öyledir aga bana göre değil mesela ben hiç beğenmiyorum bana göre 1 numaralı komedyen beyazıt öztürk tür
bu saydıkların canlı programlara çıksınlar bakalım hiçbiri güldüremez beyaz yıllardır canlı talk şov yapıyo ve her zaman güldürüyo ben çok beğeniyorum o adamı gerçekten komik bi adam ama bunlar öyle değil ezberleyip sahnede söylerler :D
ki hadi filmleri komik olsa o da yok hele cem yılmaz a hiç gülmüyorum sürekli bel altı espriler yine diğer saydıkların fena değil güldürebiliyolar :)
ayrıca bi isimle kendini tekrar ettiğini nerden çıkarıyon yav Allah Allah :D sanki filmi izlemiş öyle konuşuyo :D

Hiçbir filmini izlemediysen beğenmediğini nereden anladın? :):)
bende birinden bunu bekliyodum zaten :D
youtube dan videolarını izliyorum onlar film sayılıyo mu :D en son fundamentals mı ne o filminin bazı yerlerini izledim o da hiç komik değildi :D

sana göre öyledir aga bana göre değil mesela ben hiç beğenmiyorum bana göre 1 numaralı komedyen beyazıt öztürk tür
bu saydıkların canlı programlara çıksınlar bakalım hiçbiri güldüremez beyaz yıllardır canlı talk şov yapıyo ve her zaman güldürüyo ben çok beğeniyorum o adamı gerçekten komik bi adam ama bunlar öyle değil ezberleyip sahnede söylerler :D
ki hadi filmleri komik olsa o da yok hele cem yılmaz a hiç gülmüyorum sürekli bel altı espriler yine diğer saydıkların fena değil güldürebiliyolar :)
ayrıca bi isimle kendini tekrar ettiğini nerden çıkarıyon yav Allah Allah :D sanki filmi izlemiş öyle konuşuyo :D
Şahan, Beyaz, Tolga hepsinin espiri temeli zaten belaltı. :) Ama Cem Yılmaz farklı ben bütün filmlerini gösterilerini izledim adamın ayrı bir espiri matematiği var. Daha önce Yahşi Batı'yı yaptı şimdi devamını çekecek ne gerek var. Ben onu diyorum. :)

Beyaz da çeksin bir film bakalım, bir de sinemada karşılaştıralım onları. Dikkat ettiysen ikisini karşılaştırırken Beyaz'ın işinin üzerinden karşılaştırdın. Beyaz kendi alanında lider olabilir. Cem de kendi alanında liderdir. -bence-

Ayrıca canlı yayına çıksa yine güldürür Cem Yılmaz. O ezberlediklerini de kendi yazıyor, başkası değil. :)

bende birinden bunu bekliyodum zaten :D
youtube dan videolarını izliyorum onlar film sayılıyo mu :D en son fundamentals mı ne o filminin bazı yerlerini izledim o da hiç komik değildi :D
3-4 yıl öncesine kadar ben de sevmiyordum komik falan değil diyordum ama son yıllarda doğru düzgün izleyince çok yanıldığımı anladım. :):) Önyargılı davranıyorsundur büyük ihtimal sen de. :)

Şahan, Beyaz, Tolga hepsinin espiri temeli zaten belaltı. :) Ama Cem Yılmaz farklı ben bütün filmlerini gösterilerini izledim adamın ayrı bir espiri matematiği var. Daha önce Yahşi Batı'yı yaptı şimdi devamını çekecek ne gerek var. Ben onu diyorum. :)
Beyaz mı belaltı? 😱

3-4 yıl öncesine kadar ben de sevmiyordum komik falan değil diyordum ama son yıllarda doğru düzgün izleyince çok yanıldığımı anladım. :):) Önyargılı davranıyorsundur büyük ihtimal sen de. :)

Beyaz mı belaltı? 😱
Beyaz araya girdi onu görme. :D Diğer ikisi belaltı açık ve net. :D

devamını çeksin ne var bunda komik olduktan sonra isterse 10 tane davam filmi çeksin
ya ne espri matematiği aga ya bırak kelime oyunu yapmayı :D beyazın yanına yaklaşamaz

@berkann asıl komedyenlik canlı yayında belli olur doğal espri yeteneğiyle beyaz hepsinin önündedir cem yılmaz bana göre yapmacık hareketleriyle hiç komik değil beyaz doğal adam doğal komik yani kendini kasmıyor :D
yapsın programda görelim komedyenliğini filmleri de komik olsa neyse o da yok :D

devamını çeksin ne var bunda komik olduktan sonra isterse 10 tane davam filmi çeksin
ya ne espri matematiği aga ya bırak kelime oyunu yapmayı :D beyazın yanına yaklaşamaz

@berkann asıl komedyenlik canlı yayında belli olur doğal espri yeteneğiyle beyaz hepsinin önündedir cem yılmaz bana göre yapmacık hareketleriyle hiç komik değil beyaz doğal adam doğal komik yani kendini kasmıyor :D
yapsın programda görelim komedyenliğini filmleri de komik olsa neyse o da yok :D

Neyse zevkler ve renkler diyelim uzatmadan. :D

Beyaz mı belaltı? 😱
haklı olabilirsin ama güleceğimi sanmıyorum pek :D

Beyaz araya girdi onu görme. :D Diğer ikisi belaltı açık ve net. :D
Belaltı, belüstü çok önemli değil güldürebiliyorsa sorun yok. :)

Beyaz şovmen. Komedyen olarak saymamak lazım. Türkiye'nin en iyi şovmeni sohbeti falan iyidir arada iyi espriler de yapar ama esprileri hep akla gelecek tarzda esprilerdir.

Gerçek anlamda Türkiye'nin en iyi komedyenleri ise Cem Yılmaz ve Ata Demirer'dir bence. İkisi de hem komik film yazabiliyor hem de stand-up gösterileri çok iyi.

Tolga Çevik, Komedi Dükkanı'nda çok iyi iş çıkarıyor. Doğaçlama bir şekilde hiç kolay değil o performansı sergilemek. Yukarıdaki isimlerin hiçbiri yapamaz belki onu ama yine de onların arasına almam için farklı işler de ortaya koymalı. :)

Şahan'ı birkaç kez canlı yayında izlediğimde güldürdüğünü hatırlıyorum o da eğlenceli adam ama sinemada maalesef iğrençlikle güldürmeye çalışıyor. Recep İvedik karakterini seven biri olarak söylüyorum yaptığı iş çok ucuz. :(

bu çinde çekilicek olan dizide tarkan da oynayacaktı galiba 1-2 yıldır çinde oynanacak dizide tarkanda olucak haberleri vardı cem yılmazla anlaşmış diye biliyordum inş oynar :love1::love1::love1: