şok olacaksındediklerine katılıyorum ama ben daha 3. sezona başlamadığım için spoi yemeyeyim diye bu konudan elimden geldiğince uzak durmayı tercih ediyorum
şok olacaksındediklerine katılıyorum ama ben daha 3. sezona başlamadığım için spoi yemeyeyim diye bu konudan elimden geldiğince uzak durmayı tercih ediyorum
tamam , bu yazdıklarımda spoiler yoktu amadediklerine katılıyorum ama ben daha 3. sezona başlamadığım için spoi yemeyeyim diye bu konudan elimden geldiğince uzak durmayı tercih ediyorum
tamam , bu yazdıklarımda spoiler yoktu ama
bundan sonra yeni bölümleri yorumlarken senin için dikkat edicem
beni ne ka da güzel tanıyorteşekürler ama boşuna zahmet etme @xemrexxx zaten tüm konuyu anlatıp içine eder dizinin en iyisimi ben bu konuya hiç girmeyeyim )
emily oyunu devam ettirmek adına kadını ateşe attı lydia da topuklarını totosuna vura ura kaçtı zaten emily de lydianın yerini aldı
bu bölüm fark ettim bendeemily oyunu devam ettirmek adına kadını ateşe attı lydia da topuklarını totosuna vura ura kaçtı zaten emily de lydianın yerini aldı
Reven8e UZUN BİR ARA VERİYOR
BU SEZON DA 22 BÖLÜM YAYINLAYACAK OLAN DİZİ 3X14 BÖLÜMÜ
9 MART PAZAR GÜNÜ YAYINLAYACAK VE DİZİ ARA VERMEDEN KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK
Reven8e DİZİNİN YAYIN SAATİ DE DEĞİŞTİ
3X14 PROMO
DİZİYE UZUN ARA VEREN Reven8e KÖTÜ GİDİŞATI DÜZELTEBİLECEK Mİ ?
@Bully @xemrexxx @Forumdash @destere @sokak sanati @KayıpSehir
konu ile alakalı olan kişileri etiketlemek istedimvideoyu izlemedimki?)
konu ile alakalı olan kişileri etiketlemek istedim
oo süper previous miss grayson geliyor
iyi etmişsin bende TWD elim kayıyor sürekliiyi etmişsin bir ara emily i görünce elim videoya gitti geldi ama kendimi zaptetttim direndim bayağı yani izlemedim )
sanmıyorum amerikada değişiklikler çabuk olmuyor reytinglerdesence uzun bir ara diziyi olumlu etkilermi ?
iyi etmişsin bende TWD elim kayıyor sürekli
oho la yüzüne o ka şey mi geldi yazık sana 2 ay kokusu çıkmaz
Son bölüm çok iyiydi özellikle Emily ile Daniel'ın sahneleri iyiydi ama Daniel da oyunculuk denen bişey yok ya Sara'nın anası geldiğinde Daniel resmen gülüyordu o sahnede Yönetmen o sahneyi nasıl görememiş
düşüncelerime tercüman oldun , tam iyi bir bölümdü diyordum , son sahnede saçmaladılar iyice3x14 ü izledim tam 2-3 bölümdeki saçmalıkalr toparlanıyor dedim sondaki jack sahnesi yine fok balıklarını saldı diziye
vicky ile oğlu ilk cinayetlerini işledi devamını bekleriz
conrad ın planı ne acep melun yine ne planlıiyise
previous miss grayson yaman çıktı hem grayson malikanesini aldı hem de jack in anası oldu 😱
emily yine boru sesli aidena dönecek gibi
emilynin şu kesintileri düzelir umarım
@destere @Harunnn60 @Forumdash