Tuhaflık iyimiydi kötümüydü
kötüydü tabiki de
yemek yerken izliyordum iştahım kaçtı
Tuhaflık iyimiydi kötümüydü
nolan a belli olmazHayır Nolan için genç birisi olsa tamam derim de fantazelikte aştin bu son öneriyle
kötüydü tabiki de
kötüydü tabiki de
en önemli şeyi söylememişşin emily -con... daha söylemeyim umarım halisünasyondır o yada rüyadır gerçekse yuh derim3x13 ü izledim
dizi tam dallas oldu
vicky nin nasıl tecevüze uğradığını öğrendik patrick fena etkilendi olaydan
niko babasını öldürenin aiden melaunesi olduğunu öğrendi inşallah kurtulucaz aiden dan
jack ve margaux mutluluğa yelken açtı
emily sara dan kurtuldu
o sahne hayaldir ya @destere nin kalbi kaldırmaz yoksaen önemli şeyi söylememişşin emily -con... daha söylemeyim umarım halisünasyondır o yada rüyadır gerçekse yuh derim
yarın diziyi bombardımana tutucam yeter ya
bakma gülücük filan koydumda çok sinirliyim şuanbelli olmaz
dedim ya tam dallas oldu dizibakma gülücük filan koydumda çok sinirliyim şuan
herkes birbirine valla , yeter ya birisinin karısı fırlar, birisinin çocuğu , birisinin metresi , tüm karakterler ben yaşayımda diğerleri gebersin modun da
sinir oldum , yarın ayrıntılı yorum yaparım
bak şunu anlarım bütçeleri yoktur belki o yüzden aksiyon-gerilim sahneleri çekemiyorlardır , bizim dizilerde de bu sorun vardedim ya tam dallas oldu dizi
bize özendiler bencebak şunu anlarım bütçeleri yoktur belki o yüzden aksiyon-gerilim sahneleri çekemiyorlardır , bizim dizilerde de bu sorun var
ee bari her bölüm bir kişiden intikam alsın Emily, ama silah aksiyonla değil bunu beyinle , akıl oyunlarıyla , kurmacayla yapsın sıfır masraf ,biz şaşıralım ,vayy , aaa filan diyelim yani , ama biz ne izliyoruz , kim ne yapmış , kim kimi etmiş , kim kimin şeyiymiş filan izliyoruz
dediklerimde haklı deyil miyimbize özendiler bence
haklısın çok karıştı ilişkilerdediklerimde haklı deyil miyim
bak şunu anlarım bütçeleri yoktur belki o yüzden aksiyon-gerilim sahneleri çekemiyorlardır , bizim dizilerde de bu sorun var
ee bari her bölüm bir kişiden intikam alsın Emily, ama silah aksiyonla değil bunu beyinle , akıl oyunlarıyla , kurmacayla yapsın sıfır masraf ,biz şaşıralım ,vayy , aaa filan diyelim yani , ama biz ne izliyoruz , kim ne yapmış , kim kimi etmiş , kim kimin şeyiymiş filan izliyoruz
@destere sen ne diyorsun bu duruma ?