ABC Revenge 3. Sezon Yorumları

2b4f0a1525ea8d64df6e1cc62547d633.jpg
takedanın kızı hızlı girdi diziye :oley:

3x13 ü izledim :)

dizi tam dallas oldu :F

vicky nin nasıl tecevüze uğradığını öğrendik :F patrick fena etkilendi olaydan:A
niko babasını öldürenin aiden melaunesi olduğunu öğrendi inşallah kurtulucaz aiden dan :A
jack ve margaux mutluluğa yelken açtı :bhr:
emily sara dan kurtuldu:F

3x13 ü izledim :)

dizi tam dallas oldu :F

vicky nin nasıl tecevüze uğradığını öğrendik :F patrick fena etkilendi olaydan:A
niko babasını öldürenin aiden melaunesi olduğunu öğrendi inşallah kurtulucaz aiden dan :A
jack ve margaux mutluluğa yelken açtı :bhr:
emily sara dan kurtuldu:F
en önemli şeyi söylememişşin emily -con... daha söylemeyim umarım halisünasyondır o yada rüyadır gerçekse yuh derim :F
yarın diziyi bombardımana tutucam yeter ya :D :D

bakma gülücük filan koydumda çok sinirliyim şuan
herkes birbirine valla , yeter ya :D birisinin karısı fırlar, birisinin çocuğu , birisinin metresi , tüm karakterler ben yaşayımda diğerleri gebersin modun da
sinir oldum , yarın ayrıntılı yorum yaparım :D
dedim ya tam dallas oldu dizi :F

dedim ya tam dallas oldu dizi :F
bak şunu anlarım bütçeleri yoktur belki o yüzden aksiyon-gerilim sahneleri çekemiyorlardır , bizim dizilerde de bu sorun var
ee bari her bölüm bir kişiden intikam alsın Emily, ama silah aksiyonla değil bunu beyinle , akıl oyunlarıyla , kurmacayla yapsın sıfır masraf ,biz şaşıralım ,vayy , aaa filan diyelim yani :D, ama biz ne izliyoruz , kim ne yapmış , kim kimi etmiş , kim kimin şeyiymiş filan izliyoruz :D

bak şunu anlarım bütçeleri yoktur belki o yüzden aksiyon-gerilim sahneleri çekemiyorlardır , bizim dizilerde de bu sorun var
ee bari her bölüm bir kişiden intikam alsın Emily, ama silah aksiyonla değil bunu beyinle , akıl oyunlarıyla , kurmacayla yapsın sıfır masraf ,biz şaşıralım ,vayy , aaa filan diyelim yani :D, ama biz ne izliyoruz , kim ne yapmış , kim kimi etmiş , kim kimin şeyiymiş filan izliyoruz :D
bize özendiler bence :F

@destere sen ne diyorsun bu duruma ? :D