Siz olsanız kanal d'nin haftalık akışını nasıl yapardınız?

Pazartesi:Küçük Ağa;Yalan Dünya
Salı:Çalıkuşu;Merhamet
Çarşamba:Arkadaşım Hoşgeldin
Perşembe:Zeytin Tepesi;Galip Derviş
Cuma:X factor;Cinayet
Cumartesi:Arka Sokaklar;Ne diyorsun
Pazar:Güneşi Beklerken;Beyaz Show

Pazartesi: Zeytin Tepesi, Cinayet
Salı: Güneşi Beklerken, Çalıkuşu
Çarşamba: Arka Sokaklar, Merhamet
Perşembe: İntikam, Galip Derviş
Cuma: Yalan Dünya, Ne Diyosuun, Beyaz Show
Cumartesi: Arkadaşım Hoşgeldin
Pazar: Küçük Ağa, Takip

Buyurun size kusursuz bir yayın akışı. :) Zeytin Tepesi ile Arka Sokakların yeri değişe de bilir. :)

@xemrexxx @mrt-06 @OzaN @Pasham nasıl? :X
Neresi kusursuz kanalın en yüksek reyting alan üç işinin yerini değiştirmişsin. Bence çok kötü. :D

bir de ben program yapayım :F

pazartesi: arka sokaklar (o ses bitti boşluk olacak survivor gelmeden şansını denemeli kanal d)-takip
salı: küçük ağa-çalıkuşu (salıları şu an boş zaten 6-7 reytingle zirve alınabilir)
çarşamba:ne diyosuun (diğer yapımlar özetken iş yapabilir)-merhamet (21.30 da başlayabilir)
perşembe: intikam-yalan dünya (galip ne diyosuun un yerine de olabilir)
cuma:arkadaşım hoşgeldin-galip-beyaz show
cumartesi:x factor (survivorda cumartesileri ödül oyunu olur daha az reyting alıyor pazara göre)
pazar:güneşi beklerken-cinayet

@EveN @mrt-06 @OzaN @ehsan7000

bu tabloda bence merhamet erken final yapabilir gani de dizi hazırlıyor bir de boynu bükükler var :)

Ben de yapayım o zaman. :D

Pazartesi: Arka Sokaklar - Galip Derviş
Salı: Küçük Ağa - Çalıkuşu
Çarşamba: Yalan Dünya - Merhamet
Perşembe: İntikam - Arkadaşım Hoşgeldin
Cuma: X Factor (Nasılsa tutmayacak bari dizi tutturmanın en zor olduğu güne koysunlar)
Cumartesi: Zeytin Tepesi - Ne Diyosuun
Pazar: Güneşi Beklerken

Perşembe: Ne Diyosuun - Arkadaşım Hoşgeldin
Cuma: X Factor (Nasılsa tutmayacak bari dizi tutturmanın en zor olduğu güne koysunlar)
intikam-cinayet 😱

Perşembe: Ne Diyosuun - Arkadaşım Hoşgeldin
Çok Fantastik Olmuş Bence. :D

Son düzenleme:
@OzaN Güneşi Beklerken Salı'ya geçse A/B'de zirvede yer alır. Totalde de rekabet haline girer. :D Böylelikle Kanal D en az 1 gün zirvede yer alır.

Çarşamba Arka Sokaklar gelse Totali alır. :A Emre duymasın. :A Etti 2 gün.

Arkadaşım Hoşgeldim Cumartesi A/B'yi rahat alır bence. Etti 3 gün. :X

Küçük Ağa da total dizisi olacak bence. O da Pazara yakışır. :D

°°°mobil mesaj°°°

Şaşırma panpa pompy Beyaz Show, Galip ve Yalan Dünya'yı sevmiyor hem ilginç saatlere atıyor. :(
Yalan dünya opsesive kompusif bir erkek i orcunun basına dert açacaksa saat 1 mantıklısı hatta galip dervişi ben oyuzden saat 1 e aldım beyazda eski Zamanlarını özlemiştir diye hem Rturk ceZa veremeZ o saatte

@OzaN Güneşi Beklerken Salı'ya geçse A/B'de zirvede yer alır. Totalde de rekabet haline girer. :D Böylelikle Kanal D en az 1 gün zirvede yer alır.

Çarşamba Arka Sokaklar gelse Totali alır. :A Emre duymasın. :A Etti 2 gün.

Arkadaşım Hoşgeldim Cumartesi A/B'yi rahat alır bence. Etti 3 gün. :X

Küçük Ağa da total dizisi olacak bence. O da Pazara yakışır. :D

°°°mobil mesaj°°°
Şu şurayı rahat alır falan demekle olmuyor bu işler. Televizyonculukta temel kurallardan biridir tutmuş dizinin yerini değiştirmeyeceksin. Gün değişikliği seyircide güvensizlik yaratır kanala ve yapıma karşı.

Daha fazlasını alacağım derken ya aldıklarını da kaybederse o yapımlar? :)

Yalan dünya opsesive kompusif bir erkek i orcunun basına dert açacaksa saat 1 mantıklısı hatta galip dervişi ben oyuzden saat 1 e aldım beyazda eski Zamanlarını özlemiştir diye hem Rturk ceZa veremeZ o saatte
Ama hepsinin reytingleri düşer o saatlerde. :( Yayından kaldır daha iyi. :(

Şu şurayı rahat alır falan demekle olmuyor bu işler. Televizyonculukta temel kurallardan biridir tutmuş dizinin yerini değiştirmeyeceksin. Gün değişikliği seyircide güvensizlik yaratır kanala ve yapıma karşı.

Daha fazlasını alacağım derken ya aldıklarını da kaybederse o yapımlar? :)
Arka Sokaklar sezona başlarken direkt gün değiştirdi zaten. :D

Güneşi Beklerken de öyle. Aslında Güneşi Beklerken Salıda kalsaydı şu an A/B`de çok rahat zirveyi alırdı. Dikkat edersen Salının Pazartesiye göre boş gün olmasına bakmayarak O Ses hep Pazartesi yüksek oran alıyordu. Çünkü bazen benzer kitleli rakip bir-birinin işine gelir. Biri reklama girse diğeri coşar. Güneşi Beklerken de Salı coşardı.

Ama haklısın. Yalan Dünya da geçen sezon ilk 7 reytinge kadar düştüğü Pazartesi olmuştu. Cuma hep 8-9-10 arası alıyordu. Şimdi ise reklamda bile seyircisi dağılmayan Karagül ile karşı karşıya. Medceziri ve diğer 2 diziyi saymıyorum bile. :(