Finale sadece Gökhan'ın yarışmacıları kaldı.İzlemeye izlemeye kaçırmışım diğer jürilerin yarışmacıları ne oldu ? @Bully
Hadi ya o şişman kadın iyiydi aslında yarim keskin bıçak diyen.Finale sadece Gökhan'ın yarışmacıları kaldı.Diğer jürilerin yarışmacıları elendi yarı finalde.
![]()
Onu da Gökhan'ın yarışmacısı olan Hasan eledi.Hadi ya o şişman kadın iyiydi aslında yarim keskin bıçak diyen.![]()
Saçma olmuş bence Ebru Gündeş'in takımından biri seçilmeliydi ya da bu adam benim babam diyen tamerOnu da Gökhan'ın yarışmacısı olan Hasan eledi.Gökhan diğer jürileri fena rezil etti.
![]()
Tamer'e yazık oldu evet çok iyi bir sesti. Finali hak ediyordu.Saçma olmuş bence Ebru Gündeş'in takımından biri seçilmeliydi ya da bu adam benim babam diyen tamer![]()
Güven Yüreyi vardı onu çok beğenmiştim ben. Bir de Keskin Bıçak şarkısını söyleyen Gökhan'ın takımındaki kadın diğeri ama Ebru'nun daha sonra seçtiği o süperdiTamer'e yazık oldu evet çok iyi bir sesti. Finali hak ediyordu.Ama Gökhan'ın finaldeki kadrosu da çok başarılı. Hepsi de hak ediyor.
![]()
Sonuncu oldu finalde.Şu torpilli Mert'e noldu??? izleyenler bi haber edin hele![]()
Ohh çok iyi olmuşSonuncu oldu finalde.![]()