O Ses Türkiye Finali Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzlemeye izlemeye kaçırmışım diğer jürilerin yarışmacıları ne oldu ? @Bully

Gökhan Özoğuz'a hazırlanan süpriz çok iyiydi. Gökhan Özoğuz'a sevgi çok büyük. :)

Hasan Doğru'dan goller geldi ve Abdullah Civliz'den de sağlam bir konuşma geldi. Oylama sonuçlarını bekliyoruz. :)

Oğuz Berkay Fidan'dan ve Mustafa Bozkurt'tan yeni albümden şarkı tanıtma da vardı. Kendileri için de tanıtma çok iyi oldu. :)

Saçma olmuş bence Ebru Gündeş'in takımından biri seçilmeliydi ya da bu adam benim babam diyen tamer :D
Tamer'e yazık oldu evet çok iyi bir sesti. Finali hak ediyordu. :) Ama Gökhan'ın finaldeki kadrosu da çok başarılı. Hepsi de hak ediyor. :)

Sonuçlar merakla bekleniyor. Bakalım kim kazanacak. Evet, açıklanmak üzere sonuçlar. :)

Tamer'e yazık oldu evet çok iyi bir sesti. Finali hak ediyordu. :) Ama Gökhan'ın finaldeki kadrosu da çok başarılı. Hepsi de hak ediyor. :)
Güven Yüreyi vardı onu çok beğenmiştim ben. Bir de Keskin Bıçak şarkısını söyleyen Gökhan'ın takımındaki kadın diğeri ama Ebru'nun daha sonra seçtiği o süperdi :D

Hasan kazandı işte bu helal olsun!! Sonuna kadar hak etti..

Hasan Doğru kazandı ve haketti! Favori olan Hasan Doğru kazandı!

Hasan Doğru hakederek kazandı yarışmayı. O Ses Hasan Doğru!

Bir O Ses sezonunun daha sonuna geldik vay be. :T Survivor'ı bekliyoruz artık. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,553
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy