O Ses Türkiye Finali Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yabancı şarkı söyleyen bir sanatçımız olsa iyi olur aslında. Mert Demir buna göre çok iyi bir isim. :)

Tutmasa bile en azından yurtdışına doğru ilerler ve orada değeri bilinir. Türkiye'de olması şart değil, Türkiye'den olması şart. :)
Çok çok zor bir şey ne yazık ki. Türkiye'de başarılı olamadan yurtdışına açılmak neredeyse imkansız. :)

Gülşen twitter'da paylaşmış. :):)

a80bffefd399fd4db47b559ae7c783bd.jpg

Çok çok zor bir şey ne yazık ki. Türkiye'de başarılı olamadan yurtdışına açılmak neredeyse imkansız. :)

Yetenekli bir ismi buldukları zaman isteseler de kaçırmazlar. Kendini göstersin, yeter. En azından yavaştan başlasın yerli ve yabancı çalışmalara. Belki o ara yabancı da değer kazanır. Çok karışık bir sistem var ve değeri bilinenlerin sayısı hayli az. Değer biçilen kişilerin birçoğu o kadar da iyi değil aslında. :)

Hasan Doğru ve Abdullah Civliz ikili finalde!

Mert Demir ve Ersin Yılmaz elendi.

Mert'in elenmesi değil de Ersin'in elenmesi sürpriz oldu gerçekten. Hasan ve Abdullah'a tebrikler. İnşallah Hasan kazanır. :)

Abdullah güçlü ama 2`liye kalması çok büyük sürpriz oldu :T:

Abdullah Civliz'in bir kez daha finale kalmasını, o kadar da şaşırmadım. Daha önceki aldığı oylar da şaşırtıcıydı. İyi bir kitlesi varsa demek. :)

Heyecan dorukta şampiyon bekleniyor. :) Hak eden kazansın. O da Hasan zaten. :A

Abdullah Civliz yine çok içten okudu şarkıyı ve Hasan Doğru da yine mükemmel yorumladı. Her ikisi de eski şarkılarını yorumladı. Performanslar iyiydi ama Hasan Doğru biraz daha önde. :)

Oy attım, hem de her iki tarafa da. Önce Hasan'a, daha sonra Adaşım Abdullah'a. Her ikisi de hakediyor. İki başarılı performans. Hasan Doğru'nun kazanma ihtimali daha yüksek. :)

Yarışmacılarının Gökhan'a hazırladıkları sürpriz harikaydı. :)

Her iki finaliste de attım oyumu ve TL gitti öylece. Sadece birisine atsam yeterliydi aslında. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy