rolüne bağlı bir fırdevs yöreoğlu tarzı bir rol olursa gör sen
Yakar ortalığı ama artık öyle bir rol çıkmaz Şahika rolüne alaydı şimdi İntikam çığrından çıkardı.
rolüne bağlı bir fırdevs yöreoğlu tarzı bir rol olursa gör sen
Defteri bir uplatsan iyi olacak he.defter yeni kurban arıyor panpa eskileri bıraktık
yok lo bakalım nebahat çehtre,eng,n akyürek,tuvan türkay bir sürü isim eklendi kadroya
tamam birazcık iddaalr çoğalsındefteri bir uplatsan iyi olacak he.
o rol hatice aslan lık tıYakar ortalığı ama artık öyle bir rol çıkmaz Şahika rolüne alaydı şimdi İntikam çığrından çıkardı.
tamam birazcık iddaalr çoğalsın
o rol hatice aslan lık tı
nebahat yaşllı kaçardıOda olurdu ama Nebahat'ta cuktu hani.Soğuk intikam iyi alırdı.
my zaten ab nin incisi total @destere nin totoş dizilerinin olsunKurt Seyit ve Şura AB kitleyi tutar elinde ama ötesini görmüyorum.
nebahat yaşllı kaçardı
Çoğaldı ben de bayağı.tamam birazcık iddaalr çoğalsın
o rol hatice aslan lık tı
ön yargılı olmasanda keşke izlesen bi (kösemin hayatını biliyormusun yada kurt seyt ve shurayı okudunmu ?ikisi de tutmaz kösem kesinlikle tutmayacak adım gibi eminim bu mesajı kaydedin kösem mösem tut-maz
kurt seyit belli olmaz gününe bağlı
Katılıyor ve iki diziyi de merakla bekliyorum. Ama Kurt Seyit ve Şura'da henüz yıldızlar geçidini göremedik..
"Kösem Sultan" da muhteşem olacaktır.
Mesut Yar doğru demiş katılıyorum.
Kösem Sultan oyuncu kadrosu olarak daha başarılı olacaktır..
Kurt Seyit ile Şura'nın yıldız geçidi olacağını düşünmüyorum.
Ama Kösem Sultan kısmına katılıyorum.
Kösem Sultan Muhteşem gibi etki yaratabilir ama ismi değişsin.
°°°mobil mesaj°°°
ağızlarınızdan resmen bal damlıyor ya aynı benim gibi düşünüyorsunuz.kösem sultanı merakla bekliyorum
arkadaş senin gibi düşünmek zorundamıyım ben antin kuntin diziler izlemek istemiyorum kösem mösem bilmem izlemem ben tutmayacak görürsün izle ve görön yargılı olmasanda keşke izlesen bi (kösemin hayatını biliyormusun yada kurt seyt ve shurayı okudunmu ?
ağızlarınızdan resmen bal damlıyor ya aynı benim gibi düşünüyorsunuz.
ya kızma hemen bak senin için kaçağı izliyorum kızlı bölümü adam kızı otele gitirdi ve yukarı çıktı adam bacım falan diyo:arkadaş senin gibi düşünmek zorundamıyım ben antin kuntin diziler izlemek istemiyorum kösem mösem bilmem izlemem ben tutmayacak görürsün izle ve gör
kurt seyitin günü önemli onun şansı olabilir belli olmaz ama kösem kesinlikle tutmaz starda diye bu kadar heycan yapmana gerek yok sakin ol babanın kanalı değil
benim görüşüm bu tutmayacak bu kadar basit polat alemdar bu dizide oynasa gene tutmayacak diyorum inat değil mi feriştahı gelse tutmayacakya kızma hemen bak senin için kaçağı izliyorum kızlı bölümü adam kızı otele gitirdi ve yukarı çıktı adam bacım falan diyo:
Polat Alemdarın dizi tutturmak gibi bir özelliği yok zaten. Tutsa Kurt Kanunu tutardı.benim görüşüm bu tutmayacak bu kadar basit polat alemdar bu dizide oynasa gene tutmayacak diyorum inat değil mi feriştahı gelse tutmayacak
tmm tutmayacak bir daha starı savunmayacağımbenim görüşüm bu tutmayacak bu kadar basit polat alemdar bu dizide oynasa gene tutmayacak diyorum inat değil mi feriştahı gelse tutmayacak
Sen boşver Star'ı. Seni Kanal D Fan Clup'a dahil edelim.tmm tutmayacak bir daha starı savunmayacağım
kanal d nin kanatlarının altına giriyorum yup piiiiiiiiiiSen boşver Star'ı. Seni Kanal D Fan Clup'a dahil edelim.
savun ama bana karışma aga sen alıntı yaptın diye veya bi başkası alıntı yaptı diye ben tutar dememtmm tutmayacak bir daha starı savunmayacağım
kurt kanunu ne yav adam orda 2dk lık konuk oyuncu oldu ne alaka onu anlamadım kimsenin haberi bile yoktuPolat Alemdarın dizi tutturmak gibi bir özelliği yok zaten. Tutsa Kurt Kanunu tutardı.
Şaka bir yana Vadiyi götüren şu anda olaylar. Polat ayrılsa bile ciddi bir düşüş olmaz. Zaten çok az görünüyor dizide.
°°°mobil mesaj°°°