Muhteşem Yüzyıl'ın Veliahtı 2 Dizi

ikisi de tutmaz kösem kesinlikle tutmayacak adım gibi eminim bu mesajı kaydedin kösem mösem tut-maz
kurt seyit belli olmaz gününe bağlı
ön yargılı olmasanda keşke izlesen bi (kösemin hayatını biliyormusun yada kurt seyt ve shurayı okudunmu ?
Katılıyor ve iki diziyi de merakla bekliyorum. :) Ama Kurt Seyit ve Şura'da henüz yıldızlar geçidini göremedik.. :)
"Kösem Sultan" da muhteşem olacaktır. :)
Mesut Yar doğru demiş katılıyorum. :)
Kösem Sultan oyuncu kadrosu olarak daha başarılı olacaktır..
Kurt Seyit ile Şura'nın yıldız geçidi olacağını düşünmüyorum.

Ama Kösem Sultan kısmına katılıyorum.:D
Kösem Sultan Muhteşem gibi etki yaratabilir ama ismi değişsin. :)

°°°mobil mesaj°°°
kösem sultanı merakla bekliyorum :)
ağızlarınızdan resmen bal damlıyor ya aynı benim gibi düşünüyorsunuz.:D

ön yargılı olmasanda keşke izlesen bi (kösemin hayatını biliyormusun yada kurt seyt ve shurayı okudunmu ?

ağızlarınızdan resmen bal damlıyor ya aynı benim gibi düşünüyorsunuz.:D
arkadaş senin gibi düşünmek zorundamıyım ben antin kuntin diziler izlemek istemiyorum kösem mösem bilmem izlemem ben tutmayacak görürsün izle ve gör
kurt seyitin günü önemli onun şansı olabilir belli olmaz ama kösem kesinlikle tutmaz starda diye bu kadar heycan yapmana gerek yok sakin ol babanın kanalı değil

arkadaş senin gibi düşünmek zorundamıyım ben antin kuntin diziler izlemek istemiyorum kösem mösem bilmem izlemem ben tutmayacak görürsün izle ve gör
kurt seyitin günü önemli onun şansı olabilir belli olmaz ama kösem kesinlikle tutmaz starda diye bu kadar heycan yapmana gerek yok sakin ol babanın kanalı değil
ya kızma hemen :)bak senin için kaçağı izliyorum kızlı bölümü adam kızı otele gitirdi ve yukarı çıktı adam bacım falan diyo::kiki:

ya kızma hemen :)bak senin için kaçağı izliyorum kızlı bölümü adam kızı otele gitirdi ve yukarı çıktı adam bacım falan diyo::kiki:
benim görüşüm bu tutmayacak bu kadar basit polat alemdar bu dizide oynasa gene tutmayacak diyorum inat değil mi feriştahı gelse tutmayacak :D

benim görüşüm bu tutmayacak bu kadar basit polat alemdar bu dizide oynasa gene tutmayacak diyorum inat değil mi feriştahı gelse tutmayacak :D
Polat Alemdarın dizi tutturmak gibi bir özelliği yok zaten. Tutsa Kurt Kanunu tutardı. :A

Şaka bir yana Vadiyi götüren şu anda olaylar. Polat ayrılsa bile ciddi bir düşüş olmaz. Zaten çok az görünüyor dizide.

°°°mobil mesaj°°°

tmm tutmayacak :D bir daha starı savunmayacağım :ozur:
savun ama bana karışma aga sen alıntı yaptın diye veya bi başkası alıntı yaptı diye ben tutar demem
niye böyle düşünüyorum çünkü insanlar artık tarihi dizi izlemek istemiyor tarihi diziler dip yapıyor my önceden tuttu yoksa o da dip yapardı zaten reytingleri düştü
hürrem hürrem diyosunuz ama o kadın dizideyken my en düşük reytinglerini almaya başlamıştı

Polat Alemdarın dizi tutturmak gibi bir özelliği yok zaten. Tutsa Kurt Kanunu tutardı. :A

Şaka bir yana Vadiyi götüren şu anda olaylar. Polat ayrılsa bile ciddi bir düşüş olmaz. Zaten çok az görünüyor dizide.

°°°mobil mesaj°°°
kurt kanunu ne yav :( adam orda 2dk lık konuk oyuncu oldu ne alaka onu anlamadım kimsenin haberi bile yoktu
vadide kim ölürse ölsün etki etmez en sevilen karakterler ölüyor bizim reytingimiz artıyor memati öldü reytingler arttı aynısı çakırda da olmuştu millet şu ölürse hayatta izlemem diyo ama daha çok izliyo :kiki: o yüzden artıyo hep ama polat ölürse ne olacağı belli olmaz
bu sezon çok az görünüyo zaten işi gençlere bıraktılar 1 sene daha böyle giderse polatta ölecek akif pusat kgtdeki gençler geliyo arkadan