Kurtlar Vadisi Pusu 211.Bölüm Yorumları

ben nerde 2 yıldır vadiyi tvden izleyip destek çıkamıyorum perşembe günleri babam basket izliyor ayy hafta sonu futbolu yetmiyor hafta içide basket buluyor :D odamda digitürk pilaydan takip ediyordum başka sayfaya girincede oan netim donuyor eski bilgisayar oyüzden izlerken yorum yazamıyordum ama bu akşam kovucam babamı oturma odasından televizyondan izleyecem çok uzun zaman sonra :Z:Z :Z:Z
bu akşamda izlerken yorumlarımı yapabilicem en sonunda buradan :love1::love1: :love1::love1:

koca 1 haftayı beklemek zor gelmiyorda şurda 20:00 olunca özeti beklemek 21:00 olmasını beklemek çok zor geliyor
1 hafta bekliyoruzda ooo 20:00 21:00 arası olan 1 saat geçmek bilmiyor 😵😵😵😵

ayyy pusata bayılıyorum favori karakterim pusat ve kara :love1::love1::love1:

Son düzenleme:
yok ya twittera yorum yapmadım daha bölüm bittikten sonra giricem :D

rekor gelecek abi ne 14-15 i 16 yı geçecez sistemin rekorunbu parçalayacaz görürsün :D
ben bu yorumları senden en az 5 haftadır duyuyorum sen gel ben dediğime 15 reytingde anlaşalım

#polatınacısı #kurtlarvadisipusu perşembe gününü,kurtlar vadisini beklemek doğumhane önünde bekleyen baba gibiyiz. Heyecan merak herşey var

Son düzenleme:
özetin reytingleri gayet başarılıydı tek rakibimiz özetimiz :Z:Z:Z

20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 8.44 2) TRT1: 4.62 3) SMNYL TV: 4.23 4) FOX: 3.52 5) STAR: 3.47 beyler özet böyleyse gerisini siz düşünün