Kaçtı zaten son anda Evde gizli bir geçit var muhtemelen.abdülhey son anda kaçıyor gibi yaaa inş kaçar![]()
![]()
Kaçtı zaten son anda Evde gizli bir geçit var muhtemelen.abdülhey son anda kaçıyor gibi yaaa inş kaçar![]()
![]()
hacı sen niye netten seyrediyon tv yok mubu atvnin site niye açılmıyo canlar..vaşhhhhhhhhh..dizi kaçayiiiiiiiiiiiiii..boyun posun devrilsin atvvvvvvvvv..
ondan daha manyağı benim izleyemem..T
![]()
senin roket gazla mı çalışıyoro zaman bize niye gaz veriyor..biz uzay roketimiyiz..
inşallah ölür..![]()
kara talihlila bi açtım..pusat yanan evin önünde izbandut gibi sövelmiş kalmış..o yanan evde ne oluvedi gariiiiiiiiiiiii..naha gözün çıksın atvvvv..site niye kiltleniyi..ahanda gine gitti..körolmayasıca...😱😱😱😱😱😱
tv vardı..ev ahalinin elinde esir kaldı..ülkeyi armageddondan kurtaracak polat var ama..tvyi babamsan kurtaracak bi tim yok evde..hacı sen niye netten seyrediyon tv yok mu
Reklam reytingimiz 6.32 yine zirvedeyiz.senin roket gazla mı çalışıyor
kara talihli
babamdan pardon..tv vardı..ev ahalinin elinde esir kaldı..ülkeyi armageddondan kurtaracak polat var ama..tvyi babamsan kurtaracak bi tim yok evde..![]()
yeni bölüm 15 görürmü anlıklarda acaba..😱😱😱🙄🙄🙄Reklam reytingimiz 6.32 yine zirvedeyiz.
10 dakika var yeni bölümün anlıklarına 15 anlıklarda çok zor,yarın belki reytinglerde görürüz 15'ibabamdan pardon..
yeni bölüm 15 görürmü anlıklarda acaba..😱😱😱🙄🙄🙄![]()
eve roketmi attılar..niye yandı o ev..ahanda kara delirdi..😱😱😱
16 bekliyorum ben 🙂babamdan pardon..
yeni bölüm 15 görürmü anlıklarda acaba..😱😱😱🙄🙄🙄![]()
biranda @takas zannettimofffffffffffffffff..yeminle yok böyle bi bölümmmmmmmmmm...yakıyo ortalığı vadi.......ilk anlık en az 13 olmalıııı..😕😕😕😕😕😕
Evet bazuka attılar eve.eve roketmi attılar..niye yandı o ev..ahanda kara delirdi..😱😱😱