köprü'de de çatlak bi mühendisi oynamıştı,eski kıvırcık saçlar muhteşem yalnız..SF izlemedim ama orda oynadiğini #KRDY başladiği zaman öğrenmiştim😕
köprü'de de çatlak bi mühendisi oynamıştı,eski kıvırcık saçlar muhteşem yalnız..SF izlemedim ama orda oynadiğini #KRDY başladiği zaman öğrenmiştim😕
Senaryoda değişmiş.Cesur Hemşire 19 Ocak pazar gününden itibaren 22.00'de
Bence o saat diliminde pek iyi gitmezFOX Yeniden DOKTORLAR a sarildi !
Hafta ici her gun saat 10:00 da..
İlk 100 e girebilmis yine de.. sonlarda da olsa...Bence o saat diliminde pek iyi gitmez
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KAC PARA KAC > FOX > SALI > 22:15 BAH in yerine :‘(
Biiliyorum ama o zaman BHUV un yerine yani Persembe ye ?Olamaz Benim Hala Umudum Var Salı'ya alındı.![]()
Biiliyorum ama o zaman BHUV un yerine yani Persembe ye ?
Ama gunluk olamaz ki cunku FOX un YAYİN AKİSİ musait degil buna ? Bu nedenle HAFTALİK yani TEK GUN ; )Yarışma günlük olacak diye biliyorum.![]()
Ama gunluk olamaz ki cunku FOX un YAYİN AKİSİ musait degil buna ? Bu nedenle HAFTALİK yani TEK GUN ; )
hic sanmiyorum BUGRA.. PT lik bir format.. Dedigin olursa ~ki hic sanmiyorum alinma ama : ) ya sabah 10:00 ya da oglen 12:30 ??Gündüz kuşağında yayınlanabilir bir format.![]()
hic sanmiyorum BUGRA.. PT lik bir format.. Dedigin olursa ~ki hic sanmiyorum alinma ama : ) ya sabah 10:00 ya da oglen 12:30 ??
Ben de 12:30 a yani YEMEKTEYİZ in yerine yayinlanir diye dusunmustum KİZLAR VE ANNELERİ ~ SEDA ya rakip olarak yalniz ikisinden daha az izlenilir o zaman CUMARTESİ 19:45 uygun LALE DEVRİ ONCESİ : ) cunku biliyorsun PAZAR SBSV m Gunu ; )13.00 gibi olabilir bence ya da Cumartesi - Pazar 19.45 olabilir.![]()
Jim Karey'in başrolünde oynadığı Babamın Penguenleri Çarşamba akşamı saat 20:00'de Tv'de ilk kez Kanal D'de. @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 29212
50 ilk öpücük filminide bekliyorum uzun zamandır tvler vermiyoriyi reyting alır romantik komedide 1 numara
![]()