hayret bi şey
Emekli
İnşallah dediğinin tersi olur. Gökhan'ın finale yanlız kalması rekabeti yok eder.Tuğba çok iyi bir ses ama Ersin'in yüksek bir oy potansiyeli var. Bu yüzden elenecek gibi Tuğba.
İnşallah dediğinin tersi olur. Gökhan'ın finale yanlız kalması rekabeti yok eder.Tuğba çok iyi bir ses ama Ersin'in yüksek bir oy potansiyeli var. Bu yüzden elenecek gibi Tuğba.
Bakalım Tuğba belki zor da olsa sürprizi gerçekleştirir.İnşallah dediğinin tersi olur. Gökhan'ın finale yanlız kalması rekabeti yok eder.
İnşallahBakalım Tuğba belki zor da olsa sürprizi gerçekleştirir.![]()
Ben Hasan diyorum.
Evet ben de beğenmedim şarkı seçimini.Tuğba kötü şarkıyı çok iyi seslendirdi. O şarkı yerine sesini ortaya çıkartacak 'Vazgeçtim - Delikanlım - Ama Evlisin' söylese çok iyi olurdu ama@Bully ,@Arslan Bey , @OzaN . İnşallah 2. şarkı seçimi iyidir. Ersin başarılı söylüyor ama bence kazanırsa tıpkı Mustafa Bozkurt gibi taklit yaparak kazanmış olur.
Bende öyle hissediyorum. İnallah bir süpriz olur. Finalde kadın yarışmacıda kalmayacak sonraEvet ben de beğenmedim şarkı seçimini.Ama iyi söyledi Tuğba dediğin gibi.
Yalnız hazırla kendini. Tuğba'nın fark yemesi sürpriz olmaz.
![]()
Kadın yarışmacılara halk pek oy atmıyor istisnai durumlar dışında. Bu yüzden fark ettiysen jüriler erkek - kadın düellolarında erkekleri seçip kadınları eledi genelde.Bende öyle hissediyorum. İnallah bir süpriz olur. Finalde kadın yarışmacıda kalmayacak sonra![]()
Kadın yarışmacılara halk pek oy atmıyor istisnai durumlar dışında. Bu yüzden fark ettiysen jüriler erkek - kadın düellolarında erkekleri seçip kadınları eledi genelde.![]()
Ersin'in sazı bile yeter. Tuğba'ya elveda diyebiliriz.Aynen.
Sonunda sesini ortaya çıkaracak bir şarkı ama çok geç![]()
Ersin'in sazı bile yeter. Tuğba'ya elveda diyebiliriz.Fark geliyor.
![]()