O Ses Türkiye | Yarı Final Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hasan Doğru'nun kazanması çok 'doğru' oldu. Gerçi Yasemin Demir de çok iyiydi. :)

Tuğba kötü şarkıyı çok iyi seslendirdi. O şarkı yerine sesini ortaya çıkartacak 'Vazgeçtim - Delikanlım - Ama Evlisin' söylese çok iyi olurdu ama :( @Bully ,@Arslan Bey , @OzaN . İnşallah 2. şarkı seçimi iyidir. Ersin başarılı söylüyor ama bence kazanırsa tıpkı Mustafa Bozkurt gibi taklit yaparak kazanmış olur.

Tuğba kötü şarkıyı çok iyi seslendirdi. O şarkı yerine sesini ortaya çıkartacak 'Vazgeçtim - Delikanlım - Ama Evlisin' söylese çok iyi olurdu ama :( @Bully ,@Arslan Bey , @OzaN . İnşallah 2. şarkı seçimi iyidir. Ersin başarılı söylüyor ama bence kazanırsa tıpkı Mustafa Bozkurt gibi taklit yaparak kazanmış olur.
Evet ben de beğenmedim şarkı seçimini. :( Ama iyi söyledi Tuğba dediğin gibi. :) Yalnız hazırla kendini. Tuğba'nın fark yemesi sürpriz olmaz. :(

Bende öyle hissediyorum. İnallah bir süpriz olur. Finalde kadın yarışmacıda kalmayacak sonra :)
Kadın yarışmacılara halk pek oy atmıyor istisnai durumlar dışında. Bu yüzden fark ettiysen jüriler erkek - kadın düellolarında erkekleri seçip kadınları eledi genelde. :)

Ersin fark attı beklediğim gibi. Tuğba'ya yazık oldu @hayret bi şey. :T Gökhan tek başına finalde! Helal olsun. :)

mert haketti ve kazandı %76 oyla ona sevindim :)
abdullah da çok güzel söyledi şarkılarını ve açık ara kazandı ona da sevindim :)
ersin ve tuğba da ikisinide çok beğendim ama ersin müthiş söyledi ve %84 oy alarak kazandı :)
yasemin ve hasanda ne oldu öyle ya yasemin çok iyi söyledi bi kez daha hayran kaldım ama hasan %89 oyla kazandı 😱

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy