iyi olur sülüman o ka kalp krizi falan geçirdi sallansa da yıkılmaz gerçi polat ta 150 kez ölümden döndü ama olsunsalıya alalım hepsini madem pazar olmuyor salı günü sallasınlar birbirlerine
iyi olur sülüman o ka kalp krizi falan geçirdi sallansa da yıkılmaz gerçi polat ta 150 kez ölümden döndü ama olsunsalıya alalım hepsini madem pazar olmuyor salı günü sallasınlar birbirlerine
ben sonucu şimdiden görür gibiyim karadayı birinci olur her iki grupta hemdeiyi olur sülüman o ka kalp krizi falan geçirdi sallansa da yıkılmaz gerçi polat ta 150 kez ölümden döndü ama olsun
hayaller hayallerben sonucu şimdiden görür gibiyim karadayı birinci olur her iki grupta hemde
Karadayı - O Ses Türkiye - Muhteşem Yüzyıl - Kurtlar Vadisi Pusu - Karagül - Arka Sokaklar ve Küçük Gelin çarpışırsa neler olur bilmiyorum.aslında gün birincisi tüm dizileri pazar gününe alıp çarpıştırmak lazım bakalım kim kırılacak kim ayakta kalacak?
saçma mı vadi çarşamba en yüksek 11.80 aldı perşembe 22-23konu o kadar saçma ki ne yazsam boş my her sezon istikrarlı bi şekilde düştü aldığı en yüksek reyting totalde 17 ve 3.sezondan itibaren 10 reyting göremeyecek hale geldi
vadi 15 reytingli 2 dizisi arasına atıldı ve onları yedi bitirdi her sezon yükseldi 20 reytinglerle dans etti samba yaptı tüm rekorları parçaladı milli maçlardan fazla reytingler aldı pusu da her sezon yükseliş içerisine girdi tüm engellemelere rağmen 23 reyting ile 1.bölüm başlangıçı yapan terörün kaldırılması agb nin engellemelerine rağmen en büyük olma özelliğini göstererek 10 yılında bile rakipsiz bi şekilde fark attı my 3.sezonunda bvadinin 10.sezonundan fark yedi ve şuanda fark yemeye devam ediyor my nin totalde en son 2 sene önce yani 2.sezonunda gördüğü(1.sezon bile olabilir )) ) reytingi vadi 11.senesinde evire çevire alıyor
neyse gereğini yaparız güel bi konu açarım ama çarşamba günü ancak olabilir sınavlarım bitsin görelim bakalım başarı nasıl oluyormuş saçma sapan yanıltmacalarla milleti yanılgıya düşürüyosun ben yermiyim sence yemem kardaş yemem
vadi daha 15-20 bölüm yayınlandı 1 sezonda geçti perşembeye sen neden bahsediyon ya mantığa baksaçma mı vadi çarşamba en yüksek 11.80 aldı perşembe 22-23
my karşısına atılan aşkı vicdanı yedi yemek ne demek ise artık
ayrıca çarşambanın kaderi bu kaç reyting alırsa alsın lider olacak
rekorları size göre parçaladı vadiciler dışında kabul eden yok hala
engelleme varsa bizzat başbakan karşı çıktı belediyelere anti progpoganda düzenlettirdi my için
2.sezonun ilk bölümüyle perşembeye geçti ab de kmoi ye geçildi hep totalde de zorlandıvadi daha 15-20 bölüm yayınlandı 1 sezonda geçti perşembeye sen neden bahsediyon ya mantığa bak
iyi güldürüyosun my nin 4.sezonda zar zor aldığı 9 reyting vadinin özetinin reytinginden bile azdır karşılaştırmaları düzgün yap2.sezonun ilk bölümüyle perşembeye geçti ab de kmoi ye geçildi hep totalde de zorlandı
ayrıca perşembeleri önemli şeyleri bırak ab de annem dizisine geçilen bir iş vadi my gibi totalde 3 ab de 1 kez geçilen bir işe yaklaşamaz bile
her dönemin şartı ayrı vadinin özeti 10 alırken ana hbaerlerin 20 yi görmüşlüğü variyi güldürüyosun my nin 4.sezonda zar zor aldığı 9 reyting vadinin özetinin reytinginden bile azdır karşılaştırmaları düzgün yap
bi tarafta 11 yıllık dizi
diğer tarafta 4 ama farkla geçiyoruz bu herşeyi açık ve net anlatır
eski vadinin döneminde öyle bişey olmadığı için onu geçelimher dönemin şartı ayrı vadinin özeti 10 alırken ana hbaerlerin 20 yi görmüşlüğü var
ayrıca my-vadi aynı anda yyaınlandığı döneme bakıcan mantıklı karşılaştırma için
vadiyi 11 sezonluk kabul ediyorsan ne ka düşmüş 22-23 alırken şimdi 15 alıyoreski vadinin döneminde öyle bişey olmadığı için onu geçelim
her dönemim şartı farklı falan değil madem öyle 11.yılındaki dizi 4.yılında her sezon düşen diziye fark atamazdı vadiyle my dizisinin yan yana kyulması bile efsaneye küfürdür hakarettir my hemen sönen bir iş reytinglerde 1.olması 2.olması değil ne kadar izlenmiş olduğu önemlidir ben 9 reytingle 1.olmaktansa 13 reytingle 2.olurum dikkatini çekerim her sezon düştü her sezon vadi aksine her sezon yükseldi hem eski vadi hem pusunun ilk yılları işte bu fakrı ortaya çok açık bir şekilde koyar
ve lafı çevirir hemen bak düşmüş halimiz bile en çok izlenen dizi işte fark budurvadiyi 11 sezonluk kabul ediyorsan ne ka düşmüş 22-23 alırken şimdi 15 alıyor
ayrıca my ile vadiyi kıyaslmaıyorum zaten my türkiye çapında bir dizi değil çünkü sadece farkı göstermek istedim
sizin düşen halinize bakıyoruz 210 bölümde total 122 ab 92 1.lik maşallah my nin başarısına yaklaşan dizi yok 2sezondan uzun sürenve lafı çevirir hemen bak düşmüş halimiz bile en çok izlenen dizi işte fark budur
abartı yok panpa tüm diziler içinde 1.sırada işte her zamanki gibiM.y başarısı iyi ama abartmayalım
Bence Tüm dizilerin buseneki reyting ortlamalarını alıp sıralama yapalım başarısını görelim tebrikte edelimabartı yok panpa tüm diziler içinde 1.sırada işte her zamanki gibi
my 1 sezonluk iş değil panpa ayrıca görüldüğü gibi her günün zorluk derecesi var çarşamba my karşısında 5.5 a düşen acun perşembe 7-7.5 tan düşmemişBence Tüm dizilerin buseneki reyting ortlamalarını alıp sıralama yapalım başarısını görelim tebrikte edelim
Sen eskileri karıştırıyon ozaman Tns zamanını diyorum benmy 1 sezonluk iş değil panpa ayrıca görüldüğü gibi her günün zorluk derecesi var çarşamba my karşısında 5.5 a düşen acun perşembe 7-7.5 tan düşmemiş