konuyu okursan rakipler olduğunu ancak MY tarafından etkisiz hale getirildiklerini görürsünRakibi yok doğru düzgün onu gerçek başarılarda kullanıyorum.![]()
konuyu okursan rakipler olduğunu ancak MY tarafından etkisiz hale getirildiklerini görürsünRakibi yok doğru düzgün onu gerçek başarılarda kullanıyorum.![]()
mns sonuçlarında öyledirçarşambanın kral dizisi VİCDAN dır)
hatırlatmakta faya var bazıları kafalarındaki gerçeklere göre coşuyorlar sık sıkZaten efsane demiyormuyuz ispata ne gerek vardı.![]()
mns sonuçlarında öyledir
hatırlatmakta faya var bazıları kafalarındaki gerçeklere göre coşuyorlar sık sık![]()
umarım başlama vuruşunu sezon sonuna ka her bölüm yapabilir çarşambalarımns tns farketmez vicdan çarşamba affetmez menopozluyu transit geçiyor
dizim başladı ben kaçtım![]()
umarım başlama vuruşunu sezon sonuna ka her bölüm yapabilir çarşambaları![]()
sen beğendiğine göreyapar yapar kanal dizinin arkasında duruyor,(tahtaya vuralım bu lafı dediğimizde.... inadına yaşamakda iddialı başlamıştı senarist diziyi p.ç etti.... bunda senaryo istikrarlı ilerliyor
![]()
Muhteşem Yüzyıl'ın başarı konularına beni etiketlemene gerek yok.sen beğendiğine göre
acunun çaresizliği konuya eklendi
@EveN @destere @OzaN @Forumdash @hayret bi şey @denizz19 @mrt-06 @Bully @sokak sanati @xBUGRAx
sen beğendiğine göre
acunun çaresizliği konuya eklendi
@EveN @destere @OzaN @Forumdash @hayret bi şey @denizz19 @mrt-06 @Bully @sokak sanati @xBUGRAx
olsun yine de bilgin olsun diye etiketliyorumMuhteşem Yüzyıl'ın başarı konularına beni etiketlemene gerek yok.![]()
istersen bu gece forumda olma çünkü bu daha ilk konu
eminim kullanırlar @EveN in durumundan sonra eminimhahahah muhteşem yüzyıl sevmiyorum ve sürekli laf ediyorum ama dediğin doğru laf edenler taş olur bşlığı varya evet çevrem banada taş kelimesini sık sık kullanır![]()
karagül ün 5 lere düşmesini istemem![]()
hayaller hayallerO imkansız canım benim.
Muhteşem düşmesinde
![]()
O imkansız canım benim.
Muhteşem düşmesinde
![]()
pazar olmaz tüm liseliler evde total dizileri tavan yapar as ya da kvp birinci oluraslında gün birincisi tüm dizileri pazar gününe alıp çarpıştırmak lazım bakalım kim kırılacak kim ayakta kalacak?![]()
pazar olmaz tüm liseliler evde total dizileri tavan yapar as ya da kvp birinci olur![]()