Kurtlar Vadisi Pusu 210.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reytignleri burda yorumlayın hee vadi ayrı bi imparatorluktur :D

vadi ne o ses e ne cem yılmaza falan bezer özetini geçememiş arkadaşım :)))
1 hafta ara verdik ya o bakımdan rekor gelmedi haftaya rekor gelir
Devlet içindeki 'Paralele Devlet' Kutlar Vadisi oluyor. Kurtlar Vadisi Cumhuriyeti :F

Devlet içindeki 'Paralele Devlet' Kutlar Vadisi oluyor. Kurtlar Vadisi Cumhuriyeti :F
dünkü bölümde çok ince ayrıntılar vardı özellikle de karanın o şişko adamla operasyon sonrası konuştukları bugün ki dış siyaset politikasının aynası gibiydi bilmem fark ettiniz mi

Fark ettim tabii. Güzeldi o sahne :)
dün zaten baya bir gündeme gönderme vardı özellikle de borsa manüplasyonuyla alakalı

Elif'in yeninden anilmasi sevindiriciydi.. Acikcasi Polat - Leyla askini istemiyorum. Onlara daha cok arkadaslik yakisiyor, ask cok yapmacik oluyor. Polat Leyla aski yerine, arada sirada Polat Elif flashbackleri yapilsa, diziye fazlasiyla yetecektir.
valla leyla olduğu sürece elif flashbacklerini bekleme derim ancak leyla nalları dikerse olur

Elif'in yeninden anilmasi sevindiriciydi.. Acikcasi Polat - Leyla askini istemiyorum. Onlara daha cok arkadaslik yakisiyor, ask cok yapmacik oluyor. Polat Leyla aski yerine, arada sirada Polat Elif flashbackleri yapilsa, diziye fazlasiyla yetecektir.

şu siyaset olayı insanın canını sıkıyor 2011 de de atvdeydi dizi ama bu kadar çok hükümet övülmüyordu ortadan yorumlar oluyordu ama şimdi malasef öyle değil ve bu insanın canını sıkıyor ortadan olması lazım

haftaya sezonun rekorunu kırarız ben eminim