Kurtlar Vadisi Pusu 210.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurtlar Vadisi Pusu dersi olsa okulda eminim 100 alırsın.

aga bunu dedinde aklıma geldi geçen sene sınıftaki arkadaşlar bu espriyi yapıyodu :D yarınki finalde hoca vadinin bu bölümünü sorsa 100 alırız hepimiz diye :kiki:
harbiden öyle sınavda hoca vadiyi sorsa it gibi çalışırıım 100 değil 200 alırım :kiki:

aynen aga reyting konusunu buraya taşıyoruz reytingleri falan buraya ekleyip burda yorumlayalaım diğerleri neye uğradığını şaşırsın :kiki:

aga lisedeyken cuma günü 3 sınavım olurdu yine vadi yine vadi
değişmez benim için diğer gün ygs lys de olsa yine vadi izlerim :D
Size ders çalışmayın diyen yok.vadiden sonra çalışın.:)

Yarın Dil Anlatım sınavı ve Kur'an-ı Kerim yüzünden okuma (puanlı) var ve hiç çalışamadım yarın okulda çalışcaz artık kafa okulda alıyor evde alamıyor :A Tabii Kur'an-ı Kerim'e çalışabilirim ama Vadi daha yeni bitti
ayyyy okul dönemlerimi hatırlattın bana duygulandım vlla 😉😉😉😉

ayyyy okul dönemlerimi hatırlattın bana duygulandım vlla 😉😉😉😉
Okulda kızlarda izliyormuydu vadi;benim 5 tane ablam var hepside vadi fanatiğidir,evli oldukları için herzaman biraraya gelemesekte arasıra toplaşır birlikte izler tartışırız vadiyi.

Okulda kızlarda izliyormuydu vadi;benim 5 tane ablam var hepside vadi fanatiğidir,evli oldukları için herzaman biraraya gelemesekte arasıra toplaşır birlikte izler tartışırız vadiyi.
yaniiii sınavdan kaldığımı hatırlıyorum ben vadi yüzünden hahaha :D tabiki kızlarla konuşurduk kurtlar vadisi pusuyu fazla değilde eski kurtlar vadisini otobüste okulda heryerde konusurduk lisede taşıtla okula gidiyoruz
ayyy çakır vuruldu diyip öyle bağıra bağıra onun şeyini yaşamıstık hahaha hiç unutmam :kiki::kiki::kiki:

Bölümün ortaları biraz durgun geçti. Başladığı gibi devam etseydi 16'yı aşabilirdik rahatça. Ama diziye resmen kalite geldi harbiden. Geçen sezonun sonlarındaki o hali ile dağlar var resmen.
Bölüm sonunun biraz daha uzatıp daha da heyecanlı bir yerde bitirselerdi daha iyi olurdu kanımca.
Ayrıca bölümün sonunda Polat dürbünü yavaşça indirirken o anda resmen o eski müthiş Polat'ı gördüm. Süperdi :love1:

Bu yeni senaristler bizi eskiye yaklaştıracak dedim. Dedim arkadaş. Adamlar yürüyüş sahnesi yazıp duruyor her bölüme 2-3 kere. Daha ne isteyim ulann? :Z

Şuan için Sezonun bombası 209.Bölüm.

210.Bölümdeki sahneler daha kısa tutulsaydi ve bölüm genel olarak daha kısa olsaydı, daha keyifli geçerdi bence. Bu bölümde cok sahnede fazlasıyla gereksiz uzatmalar vardi maalesef. Sirbistan'daki Aksiyon sahneleri geçen bölüme basit kaldi, kolayca girip çıktılar. Ayrıca bu türkçe dublaj işine de anlam veremiyorum. Neden alt yazi verilmiyor? Dublaj yerine alt yazi kullanılsa, sahne bence daha gerçekçi ve heycanli olacaktir. Umarım en kısa zamanda dublaj uygulamasından vazgeçilir. Yabancı karakter canlandıran Figuranlar da yabancı oyunculardan olursa, daha da inandirici olacaktır. Açıkçasi zenci oyuncularin da yer almasini isterim.
Sanırım altyazı vermemelerinin sebebi oyuncuların telaffuz sorunu. Rusçayı konuşacak Vadi'ye uygun adam bulmak zor. Onu geçtim, mesela Büyük Üstad'ın İngilizcesi hiç iyi değil, altyazılı olsa kabak gibi ortaya çıkar.

Son düzenleme:
ayyyy bu arada vadinin müzikleri yüzünden diziyi izleyemiyorum hahahah :D ayy oynamaktan diziyi takip edemiyorum :kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::kiki: bütün müzikleri oyun havası gibi geliyor kulağıma düğünde göbek atar gibi :kiki::kiki::kiki::kiki::kiki:

Bölümün başındaki Elif seni bekler falan dediği an çok duygusaldı :( Kurtlar Vadisi 1. Bölüm :(:(

Bölümün ortaları biraz durgun geçti. Başladığı gibi devam etseydi 16'yı aşabilirdik rahatça. Ama diziye resmen kalite geldi harbiden. Geçen sezonun sonlarındaki o hali ile dağlar var resmen.
Bölüm sonunun biraz daha uzatıp daha da heyecanlı bir yerde bitirselerdi daha iyi olurdu kanımca.
Ayrıca bölümün sonunda Polat dürbünü yavaşça indirirken o anda resmen o eski müthiş Polat'ı gördüm. Süperdi :love1:

Bu yeni senaristler bizi eskiye yaklaştıracak dedim. Dedim arkadaş. Adamlar yürüyüş sahnesi yazıp duruyor her bölüme 2-3 kere. Daha ne isteyim ulann? :Z

Sanırım altyazı vermemelerinin sebebi oyuncuların telaffuz sorunu. Rusçayı konuşacak Vadi'ye uygun adam bulmak zor. Onu geçtim, mesela Büyük Üstad'ın İngilizcesi hiç iyi değil, altyazılı olsa kabak gibi ortaya çıkar.
harbiden haklı çıktı nadamlar istediğimiz herşeyi yapıyolar yürüyüş sahnelerine ben hastayım zaten hasta :D
polatın saçını fragmanda beğenmemiştim ama bölümde gördümkü dehşetül vahşet olmuş süper karizma oldu adamım benim :D
armegeddonun polat alemdarla tanışma vakti geldi

ayyyy bu arada vadinin müzikleri yüzünden diziyi izleyemiyorum hahahah :D ayy oynamaktan diziyi takip edemiyorum :kiki::kiki::kiki::kiki::kiki::kiki: bütün müzikleri oyun havası gibi geliyor kulağıma düğünde göbek atar gibi :kiki::kiki::kiki::kiki::kiki:
Haha :D Benim de elim kolum oynuyor hep :D

Tabii bir tane hariç. Cahit'in sahnelerinde çalan o müzik. Gökhan Kırdar'ın en başarısız işi diyebilirim ona. :D İğrenç :D

harbiden haklı çıktı nadamlar istediğimiz herşeyi yapıyolar yürüyüş sahnelerine ben hastayım zaten hasta :D
polatın saçını fragmanda beğenmemiştim ama bölümde gördümkü dehşetül vahşet olmuş süper karizma oldu adamım benim :D
armegeddonun polat alemdarla tanışma vakti geldi
Hacı bunlar ince işler. En maliyetsiz reyting kaynağı: Yürüyüş sahnesi :F

Haha :D Benim de elim kolum oynuyor hep :D

Tabii bir tane hariç. Cahit'in sahnelerinde çalan o müzik. Gökhan Kırdar'ın en başarısız işi diyebilirim ona. :D İğrenç :D
yani çok ilginç ama disco müziği gibi sürekli oynamaya yöneltiyor insanı müzikleri vadinin :D

cahitede müzik uydurmaya çalısmıslar belliki ama adamın kendiside sevimsiz müziğide haha tam uyumlu:kiki::kiki:

gökhan kırdarın müziklerinin özelliği coşturucu olmasıdır adamı varya coşturur coşturur :D

ilk konudan alıntı yapmandaki amaç ne destere bilerek mi yapıyon Allah Allah :D
o fırtına diğer tüm dizileri savurunca görürsün yalan mı gerçek mi :D
bugün 17 reyting gelir mi sizce agalar bence 16 kesin :D

40 yılda bir vadi konusuna mesaj yazdım o da mesajıma müdahale etmişler bir daha yazanın dipçiği kurusun :))

gökhan kırdarın müziklerinin özelliği coşturucu olmasıdır adamı varya coşturur coşturur :D
ama benim en sevdiğim müziği vadinin tulum yani buluşma müziği bu müzik karadenize özgün bir müziktir oyüzden çok benimsemiştik vadinin en iyi müziği bence pusuda olmaması çok üzücü 😱😱

ama benim en sevdiğim müziği vadinin tulum yani buluşma müziği bu müzik karadenize özgün bir müziktir oyüzden çok benimsemiştik vadinin en iyi müziği bence pusuda olmaması çok üzücü 😱😱
Tulum keşke şimdi de çalsa, keşke... :(

Son düzenleme:
40 yılda bir vadi konusuna mesaj yazdım o da mesajıma müdahale etmişler bir daha yazanın dipçiği kurusun :))
burası bizim mekanımız destere biz ne dersek o anlatabiliyomuyum :d yav güzel kardeşim zaten yorumları konuya yapıyoruz ilk mesajdan alıntılaman saçma ve anlamsız değil mi :) şunu da söylim şikayet falan etmedim he biri değiştirmiş eline sağlık :d