Kurtlar Vadisi Pusu 210. Bölüm Fragmanı

ne hapsi aga naip adam hapise mi girer :D
bu arada kimseye bildirim gitmedi he kopyala yapıştır yapınca gitmiyo
diyelim burdan kopyaladın ya google a yapıştır ordan kopyala öyle oluyo

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123@GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa@legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi@Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz@Maskeli Fedai @SamanyoluTV

şimdi bildirim gider
Naipimi var aga Genel Kurmay Başkanı hapiste NATO'ya kafa tutarsan girersin içeriye.

Bildirimi neyapıcağız,konu burada gelen gelsin işte!

Fragman dehşet İnşallah bölüm pek güzel olmaz mb bitiyo zaten önümde 20 gün var 1 gb Vadiye feda olsa 117 mb ile 20 gün İnşallah güzel olmazda hd indirmeye kalkmam olursa kötü olur.Karanın saçlarının gittiğini farkwtmiştim ama Polat ile Abdülhey'in saçlarını kısalttığını farketmedin bende geçenlerde saçlarımı kestirdim tam oldu :D Cahit ile Polat buluşacak gibi harika bir fragman gerçekten.Neyse agalar benden bu kadar Perşembe reklam aralarında görüşürüz İnşallah

Müthiş bir bölüm geliyor beyler hazır olun Kurtlar Vadisi eskiye döndü iyice Polatım süper olmuş işte bu :oley:

bildirim şov başladı aga naptın sen noluyo :kiki: otomatiğe bağladın galiba :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato