Kurtlar Vadisi Pusu 210.Bölüm Set Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060

Ekli dosyalar

• 2e7045dcd1b948c6893b2db0335d09c9.jpg
    2e7045dcd1b948c6893b2db0335d09c9.jpg
    91.4 KB · Hit: 1
  • ff32d21fc9c3e1a5f1b11f9856d8df0a.jpg
    ff32d21fc9c3e1a5f1b11f9856d8df0a.jpg
    60.2 KB · Hit: 1
  • f1cfdd3447144dcffe666e4a83459c9f.jpg
    f1cfdd3447144dcffe666e4a83459c9f.jpg
    77.4 KB · Hit: 1
arada numunelikte olsa bir güzel kız olmazmı ya? hanı izlemiyorsakta seyretme isteği doğursaydı bari bu kadar baba boylu sap yanyana hiç oluyormu:))

fıstık gibi kızlar varda set resimlerde gözükmüyolar diziyi izlersen görürsün :D dur sana resim atim ya da link leyla-gaye sahnesini :D

ayyyyyyyyyy bu sezondan çokta memnun değilim ben (b)

benim nefret ettiğim 2 karakter vardı vadide cahit ve akif tipsizleri

bu sezon bu ikisini gözümüze gözümüze sokuyor pana sevmiyoruz işte ne zorluyorsunuz :bilmem:

ayyyyyyyyyy bu sezondan çokta memnun değilim ben (b)

benim nefret ettiğim 2 karakter vardı vadide cahit ve akif tipsizleri

bu sezon bu ikisini gözümüze gözümüze sokuyor pana sevmiyoruz işte ne zorluyorsunuz :bilmem:
hadi akif neyse de cahiti nasıl sevmiyon :d
ki ben ikisini de seviyorum :D herkes akifi sevmiyoruz falan diyodu vurulunca ölmesin inşallah ölmez diyolardı değerini vurulunca anladınız :D

hadi akif neyse de cahiti nasıl sevmiyon :D
ki ben ikisini de seviyorum :D herkes akifi sevmiyoruz falan diyodu vurulunca ölmesin inşallah ölmez diyolardı değerini vurulunca anladınız :D
cahite show tvden beridir gıcığım ayyy bukadar nalet bir ses olamaz adamın öyle itici bir sesi varki kulaklarımı
iğleniyor resmen :A:A süsleyip püslemişler kız gibi ama abdülheyin o kaba saba hali cahitten daha karizmatik :D

akife hiç gelmiyorum bile tipsizin teki vadide önemli rol alan herkes ayrı bir karizması oluyordu yani karizması olmayana önemli rol yoktu vadide bu adam sırf necatinin karısının kuzeni diye rol yeteneği zaten yok 2 sezondur
beddua okuyorum ben buna :kiki::kiki::kiki::kiki:

Vadide bir Alemdar iki Cahit :D
Bunlarin üstüne yok :D
cahite akiften daha çok gıcık kapıyorum çünkü kaç sezondur ölmesini beklediğim birisi bukadar iğrenc bir ses olamaz adam konusurken kulaklarımı tıkıyorum resmen :D :D bu yıl süsleyip püslemişler güya ama
abdülheyin o kaba saba hali daha karizmatik cahitten :kiki::kiki::kiki: akif zaten nefret ettiğim bir diğer oyuncu 😛

Abdül de hafif aldırmış galiba sakalları. :D
evet aga aldırmış o da :D aldülhey almanyada bi kitap fuarına mı ne gitmiş resimleri var :D

şu armegeddon timi süper ya vadiye manyak yakışıyolar çok süper düşünülmüş bu tim :d her sahneleri bomba adamların :d

evet aga aldırmış o da :D aldülhey almanyada bi kitap fuarına mı ne gitmiş resimleri var :D

şu armegeddon timi süper ya vadiye manyak yakışıyolar çok süper düşünülmüş bu tim :D her sahneleri bomba adamların :D

Saçları da traşlasın artık iyice insanlıktan çıktı. :D

evet bi ara 3 numaraya vurmuştu ama abdülü uzun saçlı sevdik biz kesmesine gerek yok :d hem yaşlandı aga artık :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato