FF Futbu Ligi 7. Sezon | Transfer Merkezi

4 macta 3 asist yapan Kieran Richardson ve 80'lik ST Bryan Ruiz transfer listesinde. Oyuncu arayanlara tavsiye edilir.

Listeye koymamin tek sebebi iyi bir oyuncu icin para gerekli bunun icinde birkac iyi oyuncumu satmam gerek.

A. Madrid'in genç kalecisi Courtois'i Aston Villa takımına 25 milyon €'ya transfer ettik.

Fulham'ın elinden, elinden sayılmaz aslında önünden söke söke aldık. :D

Aynen öyle oldu. Ama bundan böyle aklimda alacagim dedigim oyuncuyu transfer listesine birakmam. Cok büyük taktik hatasi yaptim ve iyi oyuncuyu kacirdim.

Dipnot olarak ekliyeyim: Thibaut gecen sezon Antalya'daydi :D

aga yardım etsen paramızda var iyi bir golcü bulamazmıyız bana.
Bulursun, kaşifi gönder hemen. :)

Atak puanını 90-100 yap, diğerleri 0-100 kalsın.

Mevkiyi sadece ST işaretle. Yaş aralığını 20-30 yapabilirsin.

Ücreti de 20 milyondan başlat üst sınır da ne kadar paran varsa. :):)

Manchester United'dan tecrübeli defans oyuncusu Rio Ferdinand'ı 9 milyon euro karşılığında Swansea'ye transfer ettik :)

Érik Lamela 200.000.000 €'dan transfer listesinde! Tüm gücü 99 olan oyuncumuzu kelepir fiyata satıyoruz :D

Kaça satacağım adam zaten 100 milyon € :D Herhalde şuanda Futbu'nun en pahalı oyuncusu olmuştur :D

Neyse talip olan varsa makul tekliflerle bekliyorum.
Hiçbir oyuncu değerinin 2 katına satılmaz. :D (100 değil 93 milyon)

Oyuncunun değeri arttıkça satılırken değeri üzerinden kar oranı düşüyor. :) (Örneğin Oyuncu 1 milyon € ise %50 kar edip 1.500'e satabilrsin ama 20 milyon değerinde ise 30'a satamazsın.)

140 civarında satılır belki. :):)

Dün 39'a aldigimiz Gareth Bale'yi 55 milyona M. City'ye sattik.

Seyircimizin yogun tepkisi üzerine gol yollarinda katki saglamasi icin Barcelona'dan Cesc Fabregas'i 40.7 milyona Fulhama transfer ettik.

Umarim bol goller atar bu aksam :)