Gelir, diğer ayarlarda sıkıntı olmuştur.4 tane mevki isaretleyince geliyor mu oyuncu? Bana simdiye kadar hic gelmedi![]()
Gelir, diğer ayarlarda sıkıntı olmuştur.4 tane mevki isaretleyince geliyor mu oyuncu? Bana simdiye kadar hic gelmedi![]()
Helal olsun gerçekten.Real Madrid'den bir baska dünya yildizi Fulham'da! Cristiano Ronaldo yaklasik 60 milyona Fulham'a transfer oldu![]()
![]()
![]()
@darksaal
@Yakamoz-Asi aga tekliflere bir bakar mısın ?![]()
Gel Guzman ile Messi'yi takas edelim 🙂 Yada istediğin başka bir oyuncuyla 🙂Lionel Messi'yi nasil satayim aga daha adam bir mac anca oynadi bir verdigim paranin hakkini alayim ama güzel teklif gelmis![]()
Gel Guzman ile Messi'yi takas edelim 🙂 Yada istediğin başka bir oyuncuyla 🙂
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
Açık çek bırakıyorum son dakikalarda daha ne istiyorsun ki 🙂Gelecek sezon insallah![]()
Açık çek bırakıyorum son dakikalarda daha ne istiyorsun ki 🙂
Isco'yu Fulham'a gönderdik hayırlısı olsun
Manchester United'dan James Milner'ı 85.000.000'a takımımıza transfer ettik hayırlısı olsun
Michu'ya bak birde 🙂. Ama o cezalı sanırım 🙂Gunzman'in degeri Messi'nin iki kati olmusadamin yetenekleri birde 103-103-103 o nasil olmus öyle
@darksaal
Lionel Messi'yi getirmek icin cok bekledim, kimselere vermem
Eyvallah aga![]()
Sende cok iyi oyuncu almissin bu arada.![]()
Ortasahadaki oyuncularda bir sorun vardı, düzeltildi. (Geç kaldık biraz.Gunzman'in degeri Messi'nin iki kati olmusadamin yetenekleri birde 103-103-103 o nasil olmus öyle
@darksaal
Lionel Messi'yi getirmek icin cok bekledim, kimselere vermem
Eyvallah aga
Sende cok iyi oyuncu almissin bu arada.![]()
Michu'ya bak birde 🙂. Ama o cezalı sanırım 🙂
Bir ara yetenekte unuttum üçünü ondan oldu 🙂Cezali evet, ama 107 oha yani![]()