2 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu senin görüşündür bir şey diyemem. Yalnız izlemeden yorum yapınca kızıyorum kişilere lütfen önce bir izleyin.

Sevdaluk gönüllü yanmak demektur. Sevdaluk düşmedi şuan kanalının en iyilerinden biri. :)

Vadi reklama girince ev hanımları İntikam'ı açmışlar. İntikam bu gece yükselecek inşallah. Totalde pek bir şey beklemiyorum ama AB grubunda daha iyi gidecektir.

Düsmüs düsmüs, reytinglerde düsmüs. Gönüllü yanmislar biraz sanki :D

Düsmüs düsmüs, reytinglerde düsmüs. Gönüllü yanmislar biraz sanki :D
Hayatta her şey reyting değildir eğer reyting olsaydı sen de 20 Dakika'yı izlemezdin değil mi demek ki güzel ki izliyorsun. Ayrıca Beni Böyle Sev'de düşük reytingli ama prestijli bir iş. Facebook hayran sayısı 910.000 küsür oldu şuan da mesela. Yani kitleyi yakalamak en azından prestij sahibi bir iş olmak da her zaman önemlidir. Ben reytinge bakan biri olsaydım dediğim gibi BBS izlemezdim. :)

ZKFO iyice yükselmiş ama SBT şişirmesi bence büyük kısmı. Aramızda Kalsın çok iyi gitmiş ikinci anlığında bir daha ki anlık 6'ya dayanabilir. Kutsal Damacana iyi gidiyor.

Zengin Kız Fakir Oğlan dizisi 6.3'e yükselerek çok iyi gitmiş..

Çocuklar Duymasın yine listede yok! :T

Hayatta her şey reyting değildir eğer reyting olsaydı sen de 20 Dakika'yı izlemezdin değil mi demek ki güzel ki izliyorsun. Ayrıca Beni Böyle Sev'de düşük reytingli ama prestijli bir iş. Facebook hayran sayısı 910.000 küsür oldu şuan da mesela. Yani kitleyi yakalamak en azından prestij sahibi bir iş olmak da her zaman önemlidir. Ben reytinge bakan biri olsaydım dediğim gibi BBS izlemezdim. :)

ZKFO iyice yükselmiş ama SBT şişirmesi bence büyük kısmı. Aramızda Kalsın çok iyi gitmiş ikinci anlığında bir daha ki anlık 6'ya dayanabilir. Kutsal Damacana iyi gidiyor.

Hemen de sinirlenirmis :D
Sevdaluk olsun, BBS olsun, ZKFO olsun.. hepsi de kaliteli diziler. Hepsine de göz atmisligim var. :)

Çocuklar Duymasın 21.17'de reklamlara girdi. :)

Son düzenleme:
Helal olsun Vadi'ye 5632749. Tekrarına rağmen harikalar yaratıyor. :) Fark-ı Vadi. :)

Filistin gayet iyi gidiyor diğer anlıklar neler getirecek bakalım

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri
1) TRT1: 7.28
2) ATV: 6.37
3) STAR: 4.01
4) FOX: 3.91
5) SMNYL TV: 2.84

helal olsun İNTİKAM yine her zamanki gibi zirvede..

156326. kez Kurtlar Vadisi Filistin izliyoruz hala bıkmadık.Memati var çünkü adamın yüzünü özledim.

Çocuklar Duymasın 3.91 alarak mükemmel gitmiş. :Z (21.33'de bitti)