Necati Şaşmaz'dan Elif Dedim-Canlı Performans

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Her fırsatta türküleri çok sevdiğini söyleyen Necati Şaşmaz katıldığı programlarda söylediği türkülerle de ayrı bi duruş sergiliyor.
İşte ustadan o mükemmel türkünün diğer sanatçılarla birlikte yorumu..

Elif Dedim benim en sevdiğim türküdür,Sevdiğim kızın ismi Elif'ti bende çok büyük anlamı vardır.

Sesi çok arka planda kalmış. Daha çok back vokal gibi duruyor orada. E tabi kendisinin profesyonel işi de değil ve orjinal sesi de ortada. Sesi zaten detoneye müsait. En önemlisi de, buna cesaret edip, canlı performans sergilemesi bile başarıdır. Bir de kim ne derse derin benim gözümde 'Elif Dedim' türküsünü en iyi yorumlayan Özer Özel. :)

Sesi çok arka planda kalmış. Daha çok back vokal gibi duruyor orada. E tabi kendisinin profesyonel işi de değil ve orjinal sesi de ortada. Sesi zaten detoneye müsait. En önemlisi de, buna cesaret edip, canlı performans sergilemesi bile başarıdır. Bir de kim ne derse derin benim gözümde 'Elif Dedim' türküsünü en iyi yorumlayan Özer Özel. :)

kesinlikle öyle aga özer özel in söylediği elif dedim benim için en mükemmel en süper türküdür yerini hiçbi türkü şarkı tutamaz
hastasıyım bu türkünün

kesinlikle öyle aga özer özel in söylediği elif dedim benim için en mükemmel en süper türküdür yerini hiçbi türkü şarkı tutamaz
hastasıyım bu türkünün

Bir de orada Tanburi eksik sanırım. Özer Özel olacaktı orada, Tanburisiyle birlikte tabi. Alacaktı eline, yıkacaktı orayı.

Tanburi'nin ustası kendisi. Elini bir aldı, pir aldı. Bir çaldı, bir söyledi. Öyle bir ses var ki, insanı kendinden geçiren. Türkü bir insana bu kadar mı yakışır. Kurtlar Vadisi'nin görünmeyen yüzlerinden. Herkes bilemiyor mesela bu ismi. Bilenler de hayran kalıyor bu isme.

aklıma geldikçe dinliyorum dinledikçe bağımlısı oluyorum elif dedim be dedim..

Sırf bu türkü yüzünden 'Elif' isimli sevgili bulmak istediğim oluyor. Ne güzel gözlerinin içine bakarak bu türküyü söylerim. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato