79 bölümlük dizinin 1.bölüm konusunu tüm diziye malettin vışşhh 😱
Haksiz miyim? Fatmagül tüm dizi boyunca o ilk bölümdeki olayi yasayanlar icin mücadele etti. Yani o sahne hep akillarda olarak izlendi dizi.
79 bölümlük dizinin 1.bölüm konusunu tüm diziye malettin vışşhh 😱
en çok izlenen dizilere bakalım: my-aşkımemnu-ezel 3 ü de farklı temalarda e senaryolardaEtmiyor işte. Daha çok Yaprak Dökümü, Aşkı Memnu tarzı diziler izleniyor oralarda..
hep akıllarda o sahne ile izlense hp o sahnenim olduğu reytingi alırdı dizide o ka senaryo değiştiHaksiz miyim? Fatmagül tüm dizi boyunca o ilk bölümdeki olayi yasayanlar icin mücadele etti. Yani o sahne hep akillarda olarak izlendi dizi.
Ayrıca bende sırp olsam 40-50 dakika Amerikan dizileri varken Karadayı'yı izlemem.haberleri orjinallerini araştırısan görürsün kafamdan ekleme-çıakrma yapmıyorum
Ayrıca bende sırp olsam 40-50 dakika Amerikan dizileri varken Karadayı'yı izlemem.
Yok şu ülkede izlenmedi yok bu ülkede izlenmedi haberlerini yapınca eline ne geçiyor arkadaş.
Söylede bilelim bizde Türkiye'de izlemeyelim mi Karadayı'yı.
en çok izlenen dizilere bakalım: my-aşkımemnu-ezel 3 ü de farklı temalarda e senaryolarda
karadayo da da ezeldeki gibi ortada bir adaletsizlik var ve o çözülmeye çalışılıyor
ayrıca öbgz de karadayı ile aynı dönemde geçiyor izlenmiş mi izlenmiş
onlar tuttu da karadayı niye tutmiyi
hep akıllarda o sahne ile izlense hp o sahnenim olduğu reytingi alırdı dizide o ka senaryo değişti
ayrıca türkiyede fgsn ye tecavüz dizisi iması yapsan kadın örgütleri seni taş ve yumurta yağmuruna tutardı
diziyi öyle yargılasan her şey olurdu polat bile kurtaramazValla kusura bakma ama öyle. Dizideki amac tecavüz olaylarina dikkat cektirmekti ve dizide zaten bir tecavüz magduru davayi kazandi.
Merak etme, kimse yagmura tutmaz beni
diziyi öyle yargılasan her şey olurdu polat bile kurtaramaz
fatmagül ün mücadelesi .)FGSN dedin mi ilk akla gelen ne sence?
fatmagül ün mücadelesi .)
Gördün mü
Mücadele de tecavüze ugradigi icin
Baslik da cok ilginc olmus bu arada. Karadayi yerine Fatmagül gelir, Beren Saat degil
en çok izlenen dizilere bakalım: my-aşkımemnu-ezel 3 ü de farklı temalarda e senaryolarda
karadayo da da ezeldeki gibi ortada bir adaletsizlik var ve o çözülmeye çalışılıyor
ayrıca öbgz de karadayı ile aynı dönemde geçiyor izlenmiş mi izlenmiş
onlar tuttu da karadayı niye tutmiyi
hep akıllarda o sahne ile izlense hp o sahnenim olduğu reytingi alırdı dizide o ka senaryo değişti
ayrıca türkiyede fgsn ye tecavüz dizisi iması yapsan kadın örgütleri seni taş ve yumurta yağmuruna tutardı
nasıl ölçtün?Karadayı daha çok erkeklere hitap eden bir iş.
Etmiyor işte aynı hikayeler izleniyor Yaprak Dökümü vb. Hadi senin dediğin gibi olsun yurt dışından tutan aynı tarz dizi getir Türkiye'de içlerinden tutmayan olur yani bu hitap meselesi her dizi de yurt dışında iş yapacak diye bir şey yok yapmadığı zaman da bu dizi başarız demek te yanlış olur zaten.fgsn de kaç tecavüz oldu 1 kez hatıladığım kadarıyla karadayı da da 1 kez ayten tecavüze uğradı netti 1-1 skor eşit yani
neyi hitap etmiyor dizinin
Etmiyor işte aynı hikayeler izleniyor Yaprak Dökümü vb. Hadi senin dediğin gibi olsun yurt dışından tutan aynı tarz dizi getir Türkiye'de içlerinden tutmayan olur yani bu hitap meselesi her dizi de yurt dışında iş yapacak diye bir şey yok yapmadığı zaman da bu dizi başarız demek te yanlış olur zaten.
gelişmeleri takip edelim lütfen az önceki konuda songül öden tek başına bir isim olarak kabul edilirken ; koskoca fgsn beren olarak kabul edildi forumun genel isteğ böyle
ezel çok yerde iyi reytingler aldı karadayı aynı başarıyı tekrarlayamadı reklamlara rağmen dizi çoğu ülkede oyuncuların eski işleri kullanılarak tanıtıldı yok şehrazate geliyor yok ezel geliyot yok isabella falanayyy bende gerçekte gündüz kuşağına alındı sandım haberin içine girmeye korkuyordum hahaha
ezel dizisi ülkenin adını unuttum ama yurt dısındada reytingleri alt üst etmişti karadayı o dizinin yerini dolduramadı malesef ama kaçak dizisinde ezel havası var bakalım
neresi yanıltıı ya? sonuçta değişmiş mi değişmiş saati yerine beren saat dizisi gelmiş mi gelmiş daha fazlası için bir zahmet konuyu okusunlar ayrıca editörlük sistemi çıktığında değişik,ilgi çekii başlıklar istedi ozan üyelerden direkt düz cümle yazarsak ne anlamı var o sistemin?Yanlis diger oyuncular olmasa Fatmagül de olmazdi Songülün oynadigi karakterde
Baslik zaten cok yaniltici. Sanki Türkiyede degisti durum.
kenan ,mirzalıoğlunun 1 numara olduğunun kanıtıdır bence adam tek başına bu komik senaryolu diziyi her hafta 1.sırada taşıdı bazı haftaları saymazsak o ses türkiyeyi geçti eğer kenan olmasa ilk sezonu bile tamamlayamadan çoktan yayından kalkmıştı yani ben karadayıda başarı görmüyorum kenan kendini beğenmeyenlere ispatı yapmıştırezel çok yerde iyi reytingler aldı karadayı aynı başarıyı tekrarlayamadı reklamlara rağmen dizi çoğu ülkede oyuncuların eski işleri kullanılarak tanıtıldı yok şehrazate geliyor yok ezel geliyot yok isabella falan
nasıl ölçtün?
ezel çok yerde iyi reytingler aldı karadayı aynı başarıyı tekrarlayamadı reklamlara rağmen dizi çoğu ülkede oyuncuların eski işleri kullanılarak tanıtıldı yok şehrazate geliyor yok ezel geliyot yok isabella falan
neresi yanıltıı ya? sonuçta değişmiş mi değişmiş saati yerine beren saat dizisi gelmiş mi gelmiş daha fazlası için bir zahmet konuyu okusunlar ayrıca editörlük sistemi çıktığında değişik,ilgi çekii başlıklar istedi ozan üyelerden direkt düz cümle yazarsak ne anlamı var o sistemin?