Favoriforumum Evcil Dostlar Projesi Resim Bölümü !

sakın söyleme, şaka yaptım de :kiki:
Şaka değil ne var bunda sen sevmediğin için anormal geliyor ama ben ağzından öperim bile. :D

bekliyorum... bende kışın malesef bakamıyorum sen bu konuda iyisin ...hayvana vakit ayırırsam gezemem tozamam ... ama yazın müthiş... arkadaş oluyorlar bana yazlıkda ... :)
Valla yaz kış farketmiyor benim için onlar her zaman her yerdeler. :)

Yüzümü yalattığımı söylemeyeyim o zaman. :F

Benle oynamak için yarışıyorlar aslında. Ben de birine yüz veriyorum öbürü de kıskançlık yapıp diğerine saldırıyor. :D Böylece bu anı yakalıyorum. :F
Demek zavallı hayvanları birbirine düşürüyorsun? :A

Şaka değil ne var bunda sen sevmediğin için anormal geliyor ama ben ağzından öperim bile. :D

Valla yaz kış farketmiyor benim için onlar her zaman her yerdeler. :)

İştede ben kışın bakamıyorum apartmanda..apatmanın biizm olmasına rağmenn şikayetçi olanlar var sonra anam-babam bana söyleniyor :)

aslında öylede....bende hiç haz etmem ama yalamasıda güzel oluyor bende sonradan fark ettim haaa benimkide benim yüzümü yalamıştı hayvanı kovaladım eve almamıştım :) sonra alındı malındı ....yemek yemedi :)
Helal olsun ama kızma ona o sevdiği için yapıyor bunu Yakup sevmediği için normal gelmiyor ama çok doğal bir tepki. :)

sen bence hayvan amacında değil yalatma amacındasın deniz :kiki: bu ne yalatma aşkı :kiki:
Haha lütfen +18'e kaçmayalım. :D Yalatmak güzeldir diyeceğim de o nasıl bir cümle olur bilmiyorum. Hayvanların yalamasını seviyorum of o daha da beter oldu. :F

şuna bak sen o aç haliyle bir de hava mı yapıyor sana :D

ya ben annemin babamın içtiği bardağı kullanmayan kişiyim hayvan yalayınca iyi bir şeyler yedi benden kovaladım üstüne su attım felan aynen bide 2 gün yemek yemedi :) tabi bende çok yüz vermiyordum.. ondandır sonra sarılınca felan başladı yemeğe :)

Helal olsun ama kızma ona o sevdiği için yapıyor bunu Yakup sevmediği için normal gelmiyor ama çok doğal bir tepki. :)

Haha lütfen +18'e kaçmayalım. :D Yalatmak güzeldir diyeceğim de o nasıl bir cümle olur bilmiyorum. Hayvanların yalamasını seviyorum of o daha da beter oldu. :F
için fesatlaşmiş senin +18 lik bi amacım yoktu genel olarak söyledim öyle :kiki:

bu arada konuştukça daha da kötüleşiyor cümleler deniz dediğin gibi :kiki:

ya ben annemin babamın içtiği bardağı kullanmayan kişiyim hayvan yalayınca iyi bir şeyler yedi benden kovaladım üstüne su attım felan aynen bide 2 gün yemek yemedi :) tabi bende çok yüz vermiyordum.. ondandır sonra sarılınca felan başladı yemeğe :)
ben olsam sen kaybedersin der suratına dahi bakmam :d

Bence de konu sapmasın netice de köpek işte. :D
hadi bakalım bekliyoruz diğer fotoğrafları, bu sefer köpek sana su içiriyomuş bir de :kiki:

ben olsam sen kaybedersin der suratına dahi bakmam :D

hadi bakalım bekliyoruz diğer fotoğrafları, bu sefer köpek sana su içiriyomuş bir de :kiki:

oha naptın sen hayvana kıyamam ki ben ona :) ama sonradan bir kaç sefer daha yaladı hiç haz etmem ama sonrasında alıştım diyelim :)

Fotoğraflarım 20 hazirandan itibaren naklen ve naklen bu ekranda olacak :) bende paylaşmaya devam edeceğim...

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp