İyi Günler Herkese :D

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
Çiğdem giresundan 23 yaş bilgisayar proglamcılığı mezunuyum şuan boştayım başak burcu yarışmaya hazırım :D
sevdiğim diziler türk dizilerinden 1,Kurtlar Vadisi,2-Tatar Ramazan,3-Karadayı,4-Çocuklar Duymasın

Yabancı dizilerden: 1,Süpernatural,2-The Originals,3-Tehe valkind dead,4-Arrow,5-The vampire diaries
6-Teen wolf,7-Grimm,8-The tomorrow people,9-Sleepy hollow,10-Almost human,11-Ravens wood
12-Being human,13-Witches of east end,14-Dracula,15-Mob City

daha önce bir çok kurtlar vadisi formunda bulundum ve yöneticilik yaptım genel forumlara çok katılmıyorum
bir ara forum nesilde görev almıştık ama kısa sürdü :D genel forum tercih etmesemde bu forum ilgimi çekti ve geldim :D brazdan burayı karıştırmaya :D

Hoşgeldin. Genel forum olsak da dizi bölümleri önplana çıkmış durumda ve dizileri sevdiğine göre senin için doğru bir yer olabilir burası. :):)

Hoşgeldin :) Anlaşabileceğimiz bayaa ortak dizilerimiz varmiş :oley: Tekrar hoşgeldin:)

hangilerini izliyorsun ortak olarak dizi ismi yazmana gerek yok benim sıralamamı yazabilirsin 2.sıradakını izliyorsan 2 olarak mesala :D
Türklerden bir KARADAYI'mız ortak
Yabancılardan;
1-2-3-4-5-6-14 :X Düzenli izliyorum
Almost Human bırakabilirim
Sleepy Hallow = 3.bölümde bıraktım:X (ilk bölüm beğenmiştim oysa)
Being Human 2 sezon izledim sanırım 3'ün yarısında bıraktım:X

Kurtlar Vadisi dedin, gerisini okumadım bile
değil, okudum yine de. :D Hoşgeldin :)

Hoşgeldin, umarım kalıcı olursun. :)

Genel forum deyince Cem Yılmaz'ın gösterisindeki ev/genelev şakası aklıma geldi. :D