İyi Günler Herkese :D

hoşgeldin abla :D senle çok iyi anlaşacağımız kesin benimde 1 numaram kurtlar vadisidir zaten avatardan belli oluyodur :D
bende vadi forumlarında takılırım ama çok fazla aktif değilim aktif olduğum yer bu forum
senin içinde çok doğru bi tercih olmuş umarım güzel vakit geçirirsin iyi forumlar :D

@Polat Şaşmaz hayırdır aga çocuklar duymasına irrite mi oluyosun artık :D

Hoşgeldin Karadayıcılar gittikçe büyüyor.:)
vadiciler desek daha doğru olur aga :d karadayıcılar diye oluşum yok henüz :kiki:

hoşgeldin abla :D senle çok iyi anlaşacağımız kesin benimde 1 numaram kurtlar vadisidir zaten avatardan belli oluyodur :D
bende vadi forumlarında takılırım ama çok fazla aktif değilim aktif olduğum yer bu forum
senin içinde çok doğru bi tercih olmuş umarım güzel vakit geçirirsin iyi forumlar :D

vadiciler desek daha doğru olur aga karadayıcılar diye oluşum yok henüz :kiki:
Var var bu oluşum henüz yeni başladı ilerliyen günlerde kamuoyuna açıklıyacaz:D

Var var bu oluşum henüz yeni başladı ilerliyen günlerde kamuoyuna açıklıyacaz:D
aga isim saçma onu dayıcılar şeklinde düzeltelim :D bu yıl bitmese senle o oluşumu kurardık ama bu yıl bitiyo malesef kenanın diğer dizisinde yaparız onu Allah nasip ederse :D

vadiciler desek daha doğru olur aga :d karadayıcılar diye oluşum yok henüz :kiki:
Fox'a geçip günlük dizi olduktan sonra bitti :D Yoksa atv de olsa yine severim :D

aga sende kanal fanı oldun çıktın he yapma :D
Yok aga kanal fanı değilim sadece Atv'ye olan sempatim var diğer kanallara göre. Sonra Trt 1 iyidir. Fox ters vakitlerde yayınlıyor kaçırıyorum yoksa tek gün olarak Çarşamba 20.00'de yayınlansa izlerim yine her gün nedi el insaf !

Yok aga kanal fanı değilim sadece Atv'ye olan sempatim var diğer kanallara göre. Sonra Trt 1 iyidir. Fox ters vakitlerde yayınlıyor kaçırıyorum yoksa tek gün olarak Çarşamba 20.00'de yayınlansa izlerim yine her gün nedi el insaf !
Her kanal fanı inkar eder sempatim var der hep gizlemek için. :D

Bak @EveN 'da senin gibi diyordu sempatim var diye sonra kabul ettirdim zorla. :)