- Reaksiyon puanı
- 14,315
- Puanı
- 1,060
aynen aga erkekten zeki olmaması lazım yoksa işin zorGüzel olması daha önemli. Elbet zeki olsun ama çok zeki kız da iyi değildir.
Doğru aga kız dediğin çok zeki olmayacak çok da vır vır etmeyecek. Zeki kız kafa şişirir ben hiç çekemem valla. Erkeğin daha zeki olması şart dediğin gibi.aynen aga erkekten zeki olmaması lazım yoksa işin zor
çok doğru konuştun harfi harfine imzamı atarım çok dırdır etmeyecek kafa şişirmesinler ama kadınların %90 u çok konuşur be aga zor iş valla çok zekide olmasın erkeği ezerDoğru aga kız dediğin çok zeki olmayacak çok da vır vır etmeyecek. Zeki kız kafa şişirir ben hiç çekemem valla. Erkeğin daha zeki olması şart dediğin gibi.
Aga inşallah o %10'luk kesimden az konuşan, kendimize göre daha az zeki bir kız bulabiliriz yoksa işimiz zor. Bulamazsak da artık kaderimizde neyse o. Ama benim eşim çok konuşan, başımın etini yiyen biri olursa ben bir ömür onu çekemem açık ve net.çok doğru konuştun harfi harfine imzamı atarım çok dırdır etmeyecek kafa şişirmesinler ama kadınların %90 u çok konuşur be aga zor iş valla çok zekide olmasın erkeği ezer