FF Futbu Ligi 7.Sezon 16.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Hakem yaktı bizi, en iyi oyuncumuzu attı. :(

Yakaladığımız fırsatları da değerlendiremeyince yenildik. :(

Hakem yaktı bizi, en iyi oyuncumuzu attı. :(

Yakaladığımız fırsatları da değerlendiremeyince yenildik. :(
Bu oyunu bu akşam çözdüm ben hep defansif çıkıyordum maçlara,bu sefer sol açık ve sağ açık forvetle başladım 3 gol atmışım,başka maçlarda gol atamıyordum.

Bu oyunu bu akşam çözdüm ben hep defansif çıkıyordum maçlara,bu sefer sol açık ve sağ açık forvetle başladım 3 gol atmışım,başka maçlarda gol atamıyordum.
Takıma uygun taktiği bulmak önemli zaten, bulduktan sonra ona göre transfer yapıp oyuncuları geliştirirsen başarılı oluyorsun. :)

Ama dediğin doğru kazanmak için ofansif oynamalısın, ne kadar şutun varsa gol şansın o kadar fazla olur. :)

Ne demişler defans forvetten başlar. :):)

Takıma uygun taktiği bulmak önemli zaten, bulduktan sonra ona göre transfer yapıp oyuncuları geliştirirsen başarılı oluyorsun. :)

Ama dediğin doğru kazanmak için ofansif oynamalısın, ne kadar şutun varsa gol şansın o kadar fazla olur. :)

Ne demişler defans forvetten başlar. :):)
Bu kazanan kadroda oynama yapmalımıyım,yorulurlarmı kaç maç gitmeliyim?istikrarla puana ihtiyacım varda.

Bu kazanan kadroda oynama yapmalımıyım,yorulurlarmı kaç maç gitmeliyim?istikrarla puana ihtiyacım varda.
Fazla oynama bence; ilk önce kondisyonu düşük olanları, sonra morali düşük olan 3 kişiyi antrenmana al. İlk 11'de kalan 5 kişiden 3'ünü de yetenek antrenmanına koy. (Kondisyonu daha yüksek olanları tercih etmen yararına olacaktır.)