{caption}16. Hafta Fikstürü{/caption}
{th}Ev Sahibi{/th}
{th}Skor{/th}
{th}Deplasman{/th}
Bu oyunu bu akşam çözdüm ben hep defansif çıkıyordum maçlara,bu sefer sol açık ve sağ açık forvetle başladım 3 gol atmışım,başka maçlarda gol atamıyordum.Hakem yaktı bizi, en iyi oyuncumuzu attı.
Yakaladığımız fırsatları da değerlendiremeyince yenildik.
Takıma uygun taktiği bulmak önemli zaten, bulduktan sonra ona göre transfer yapıp oyuncuları geliştirirsen başarılı oluyorsun.Bu oyunu bu akşam çözdüm ben hep defansif çıkıyordum maçlara,bu sefer sol açık ve sağ açık forvetle başladım 3 gol atmışım,başka maçlarda gol atamıyordum.
Bu kazanan kadroda oynama yapmalımıyım,yorulurlarmı kaç maç gitmeliyim?istikrarla puana ihtiyacım varda.Takıma uygun taktiği bulmak önemli zaten, bulduktan sonra ona göre transfer yapıp oyuncuları geliştirirsen başarılı oluyorsun.
Ama dediğin doğru kazanmak için ofansif oynamalısın, ne kadar şutun varsa gol şansın o kadar fazla olur.
Ne demişler defans forvetten başlar.
Fazla oynama bence; ilk önce kondisyonu düşük olanları, sonra morali düşük olan 3 kişiyi antrenmana al. İlk 11'de kalan 5 kişiden 3'ünü de yetenek antrenmanına koy. (Kondisyonu daha yüksek olanları tercih etmen yararına olacaktır.)Bu kazanan kadroda oynama yapmalımıyım,yorulurlarmı kaç maç gitmeliyim?istikrarla puana ihtiyacım varda.