- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
ulan bunlar adamı fitil fıtık kabız ederler altı üstü 30 saniyelik fragman nedir yani bu kadar çok bekletmenin anlamı
hastanede ki yürüyüşüdürBu akşamki bölümle ilgili süper tüyo;
Bu Akşam Vadi'de Yıllar sonra Tanrıdan Diledim Türküsü çalacak.
@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV
ve çok önemli bir not daha abihastanede ki yürüyüşüdür
hayır pusuda da çaldılar yine böyle bir konu olmuştu polat ahu torosun vurulması üzerine kucağına alıp yürüdüğü sahnede çalınmıştıve çok önemli bir not daha abi
türkü mematinin sesinden olacak
off be acayip heycanlandım en son 8 sene önce çalmıştı vay be
herneyse abi çok uzun zamandır çalmıyodu efsane türküdür off behayır pusuda da çaldılar yine böyle bir konu olmuştu polat ahu torosun vurulması üzerine kucağına alıp yürüdüğü sahnede çalınmıştı
Çok severimBu akşamki bölümle ilgili süper tüyo;
Bu Akşam Vadi'de Yıllar sonra Tanrıdan Diledim Türküsü çalacak.
@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @BuraK @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV
abi söylemene gerek yok ki abay kardeşim zaten kaçırmazseversen seyredersin artık bu bölümü
İzliyorum abi kaçırmam ben acil bişey olmadıkçaseversen seyredersin artık bu bölümü
la aga o bir fırtına tuttu bizi türküsüydü tanrıdan diledim yıllardır çalmadı hiçBen 185.Bölümde de çaldığını hatırlıyorum.Baki ile Metenin adamı vardı genç onlar ölmüştü karalsr gelmişti o sahnede de çalmıştı sanırım
ne sahne be abi ne sahne ben aliyim sahnesinde de çalmıştı o sahne unutulmazdır aynı bunun gibi
Yapma bunu!!ve çok önemli bir not daha abi
türkü mematinin sesinden olacak
off be acayip heycanlandım en son 8 sene önce çalmıştı vay be
Ben varken mi?bu olaya en çok WesTxCoasT'ın sevineceğini düşünmüştüm