- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
rekorlara devamAynen abi senaristler çok toparladı diziyi baya iyi gidiyo coşmaya devam edecez durmak yok
rekorlara devamAynen abi senaristler çok toparladı diziyi baya iyi gidiyo coşmaya devam edecez durmak yok
Zaten ATV ile 20 bölümlük sözleşmesi var Vadi'nin. Geçerse Eylül'de geçecek.Ekli dosyayı görüntüle 27519
2014 te atv deyiz galiba @mrt-06
bu arada Necati Şaşmaz burda da yok adam o kadar ağırdan takılıyo ki harbi ağır adam ya
aga beni biliyosun her fırsatta show a geçmemizi isterim ama ocakta asla olmaz zaten seneye kesin show dayız bence %100Zaten ATV ile 20 bölümlük sözleşmesi var Vadi'nin. Geçerse Eylül'de geçecek.
ATV Vadi'ye olan 7 bölümlük borcu ödemiş zaten.
Karizma adamEkli dosyayı görüntüle 27520
silah tutuşu bile karizma ustamızın be
aga beni biliyosun her fırsatta show a geçmemizi isterim ama ocakta asla olmaz zaten seneye kesin show dayız bence %100
adam akıllı tanıtımlarla vadi show da iyice uçacaktır efsane yuvasına geri dönüyor tarzı tanıtımlarla işte show şimdi başlıyor falan
Vadi ve Show TV dedin de aklıma getirdin 2006 ya da 2007 yılının Show TV yeni sezon tanıtımını buldum. Polat , Güllü , Memati filan. Polat daha genç tabii o sıralar.Ekli dosyayı görüntüle 27520
silah tutuşu bile karizma ustamızın be
aga beni biliyosun her fırsatta show a geçmemizi isterim ama ocakta asla olmaz zaten seneye kesin show dayız bence %100
adam akıllı tanıtımlarla vadi show da iyice uçacaktır efsane yuvasına geri dönüyor tarzı tanıtımlarla işte show şimdi başlıyor falan
oo aga süpermiş hemen indiriyorum sağolVadi forumunda ki KVI nickli arkadaş yine ustalığını konuşturmuş. enfes enfes
https://soundcloud.com/izzat-mahkamov/demotrack-2014
Önemli değil aga Bana teşekkür etmene gerek yok sonuçta ben yapmadım
Bende indirdim sağol kardeş,Tanrıdan diledim'in darbukalısı yokmu?Vadi forumunda ki KVI nickli arkadaş yine ustalığını konuşturmuş. enfes enfes
https://soundcloud.com/izzat-mahkamov/demotrack-2014
Bende bu dizide denk geldim elif türküsüne sürekli çalıyorlarmı ne.birde bu dizide Karagül'deki kötü adamıda gördümstv de perşembe günü oynayan ötesiz insanlar diye bi dizi var vadiden seyirci mi kapmaya çalışmışlar akıllarınca ne yapmışlar elif dedim çalmışlar arkadaş bu kadar mı kötü söylenir bu kadar mı etki etmez insana yav
vadide çalınca tüylerim diken diken oluyo hayran kalıyorum bi de şuraya bak
aga ben bu diziyi ne gördüm ne bilirim youtube da vadi videoları izlerken yanda çıktı elif dedim diye şimdi açtım baktım 1.bölümünde çalmışlarBende bu dizide denk geldim elif türküsüne sürekli çalıyorlarmı ne.birde bu dizide Karagül'deki kötü adamıda gördüm
iki dizide birden mi oynuyor acaba.
Zülfükar ağada oynuyor bu dizide.aga ben bu diziyi ne gördüm ne bilirim youtube da vadi videoları izlerken yanda çıktı elif dedim diye şimdi açtım baktım 1.bölümünde çalmışlar