Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

a47e0e01827ce24aaeb81153a352aff3.jpg

2014 te atv deyiz galiba @mrt-06
bu arada Necati Şaşmaz burda da yok adam o kadar ağırdan takılıyo ki harbi ağır adam ya :D

ef590c17136f3ffde805b5e513ef99ba.jpg
silah tutuşu bile karizma ustamızın be :D

Zaten ATV ile 20 bölümlük sözleşmesi var Vadi'nin. Geçerse Eylül'de geçecek. :)

ATV Vadi'ye olan 7 bölümlük borcu ödemiş zaten. :)
aga beni biliyosun her fırsatta show a geçmemizi isterim ama ocakta asla olmaz zaten seneye kesin show dayız bence %100
adam akıllı tanıtımlarla vadi show da iyice uçacaktır efsane yuvasına geri dönüyor tarzı tanıtımlarla :D işte show şimdi başlıyor falan :D

Ekli dosyayı görüntüle 27520

aga beni biliyosun her fırsatta show a geçmemizi isterim ama ocakta asla olmaz zaten seneye kesin show dayız bence %100
adam akıllı tanıtımlarla vadi show da iyice uçacaktır efsane yuvasına geri dönüyor tarzı tanıtımlarla :D işte show şimdi başlıyor falan
Karizma adam :D

Ekli dosyayı görüntüle 27520

adam akıllı tanıtımlarla vadi show da iyice uçacaktır efsane yuvasına geri dönüyor tarzı tanıtımlarla :D işte show şimdi başlıyor falan :D
Vadi ve Show TV dedin de aklıma getirdin 2006 ya da 2007 yılının Show TV yeni sezon tanıtımını buldum. :D Polat , Güllü , Memati filan. :kiki: Polat daha genç tabii o sıralar.

Al.

stv de perşembe günü oynayan ötesiz insanlar diye bi dizi var vadiden seyirci mi kapmaya çalışmışlar akıllarınca ne yapmışlar elif dedim çalmışlar :D arkadaş bu kadar mı kötü söylenir bu kadar mı etki etmez insana yav
vadide çalınca tüylerim diken diken oluyo hayran kalıyorum bi de şuraya bak :D

stv de perşembe günü oynayan ötesiz insanlar diye bi dizi var vadiden seyirci mi kapmaya çalışmışlar akıllarınca ne yapmışlar elif dedim çalmışlar :D arkadaş bu kadar mı kötü söylenir bu kadar mı etki etmez insana yav
vadide çalınca tüylerim diken diken oluyo hayran kalıyorum bi de şuraya bak :D
Bende bu dizide denk geldim elif türküsüne sürekli çalıyorlarmı ne.birde bu dizide Karagül'deki kötü adamıda gördüm
iki dizide birden mi oynuyor acaba.

Bende bu dizide denk geldim elif türküsüne sürekli çalıyorlarmı ne.birde bu dizide Karagül'deki kötü adamıda gördüm
iki dizide birden mi oynuyor acaba.
aga ben bu diziyi ne gördüm ne bilirim youtube da vadi videoları izlerken yanda çıktı elif dedim diye şimdi açtım baktım 1.bölümünde çalmışlar

o zaten mübarek oynamadığı dizi kalmadı :D stv nin çoğu dizisinde oynuyo :D

ayyy ispanyadan gelecek olan mr.k çok merak ediyorum kesin poyrazın yerini doldurucak bir karakter olucak
kane onu sevmediği belli ayy gelsin perşembe :D