Cemaat Kimlerden İlham Alıyor?

bugün feto acayip bindirmeler yapıyordu konuşmasını izlemişsinizdir eminim ..

hırsızı yakalayanı görevden alanlar ateşlerde yansın, evleri dağılsın tarumar olsun, eşekler depsin, gibisinden çok ağır beddualar saydırdı hükümete:)

hırsızı yakalayanı görevden alanlar ateşlerde yansın, evleri dağılsın tarumar olsun, eşekler depsin, gibisinden çok ağır beddualar saydırdı hükümete:)
favoriforumum.net/threads/hocadan-beddualar.206983/#post-1608674

stresten uzak mı haremde her dolaştığında cariyeler arkasından gülerkene çok mutludur eminim :A hele ki mustisi ve iki torunu öldürülüp her şeyini kaybedince daha da mutlu ve hzurlu olmuştur :A

Valla ben onu bunu bilmem panpa Hürrem'in de 2 çocuğu öldü ona bakarsak. Onun da çok mutlu ve huzurlu öldüğünü sanmıyorum. :A Ayrıca Mahi de Hürrem de sultan olarak öldüler yani aynı sıfatta. Hürrem çok istediği valide sultanlığa erişemedi. :A :Z

Valla ben onu bunu bilmem panpa Hürrem'in de 2 çocuğu öldü ona bakarsak. Onun da çok mutlu ve huzurlu öldüğünü sanmıyorum. :A Ayrıca Mahi de Hürrem de sultan olarak öldüler yani aynı sıfatta. Hürrem çok istediği valide sultanlığa erişemedi. :A :Z
la oalyın özünü şey ettin hürrem huzurlu,mutlu mu gitti diye iddaa ettim ben ortada iktidar savaşı var hürrem-maho feto-rte önemli olan gücü elinde tutmak bu savaşta :A

la oalyın özünü şey ettin hürrem huzurlu,mutlu mu gitti diye iddaa ettim ben ortada iktidar savaşı var hürrem-maho feto-rte önemli olan gücü elinde tutmak bu savaşta :A
Mahi'yi savunmakta her yol mübahtır. :A Neyse olayın özüne girersek çıkamayız gibi. Ülke 2'ye bölündü. Sonumuz hayrola..

1983'den beri kadrolaşıyor devlette,birgecede 40 tane emniyet müdürü gidince veryansın etmeye başladı.
Bunların kavga etmesi iyidir hem devlet içindeki çetelerden kurtuluruz hemde yolsuzluk hırsızlık kim yaptıysa ortaya çıkar.

Emre resmi eksik okumusun keske bu hikayeye intikam daha iyi uyar. İsterseniz anlatayim

Xolo Q800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha derinde anltilabilir ama goruneni anlatayim fazla koploya girmeyeyim)))

şu an gorunen hikayesi: intikam, yamurun babasi(tayip) ile sahika ile baslar sonra ihanet eder sahika, adil celige ve adil celigi kumpasla suclu ilan ettirir.. Yagmur(seyirci) uzun sure babasina kumpasi kuranin sahika oldugunu sanar ve onla mucadele tutusur. Yagmur ilerde ogrenecektir sahikanin bir ustu vardir( israil) israil ,iran ile alisverisinden dolayi adil celige kizmistir bir yolunu bulup adil celigin bankasi halk bankasini batirmak icin harakete gecmistir. bu is icin teseronlugu sahikaya vermistir..

Bu hikayinin daha da gecmisi var onun dizisi cekilmedi)) bu sadece basit gorunenin dizisi)))

Daha derinde anltilabilir ama goruneni anlatayim fazla koploya girmeyeyim)))

şu an gorunen hikayesi: intikam, yamurun babasi(tayip) ile sahika ile baslar sonra ihanet eder sahika, adil celige ve adil celigi kumpasla suclu ilan ettirir.. Yagmur(seyirci) uzun sure babasina kumpasi kuranin sahika oldugunu sanar ve onla mucadele tutusur. Yagmur ilerde ogrenecektir sahikanin bir ustu vardir( israil) israil ,iran ile alisverisinden dolayi adil celige kizmistir bir yolunu bulup adil celigin bankasi halk bankasini batirmak icin harakete gecmistir. bu is icin teseronlugu sahikaya vermistir..

Bu hikayinin daha da gecmisi var onun dizisi cekilmedi)) bu sadece basit gorunenin dizisi)))
.ss vadi ile intikam birleşmiş bu senaryoda resmen :)

sağol panpa :) kadın dizileri dedikleri diziler onların kaliteli dedikleri dizlerin özelliklerine sahip görüldüğü gibi ama onalrın dizileri kadın dizileri diyip iteledikleri dizilerin özelliklerine sahip mi ?

neyse senin caroline nden de örnek verecektim malum o da yatağa ata ata ilerliyor :A bazılarının da seks kaseti çıktı ya :A ama bu durumda örnek vereceğim resim ceza nedeni olurdu vazgeçtim:)
Bi şey olmaz, sen vermesende biz izlemiş kadar olduk.:A Sonuçta fikirler bir. :)

ortada ciddi bir oaly var takas görüyorsun ki en önemli oalyların oluşnu my ve lale devri önceden bilmiş :)

yav arkadaş başka işin gücün yok mu ya bu konu nedir şimdi gülsem gülemiyorum ağlasam ağlayamıyorum :) neyse görmedim sayıyorum

yav arkadaş başka işin gücün yok mu ya bu konu nedir şimdi gülsem gülemiyorum ağlasam ağlayamıyorum :) neyse görmedim sayıyorum
aaa niye öyle diyorsun cemaat tabi hürrem i,zümrüt ü örnek alacak bak hürrem yaptıkları ile 500 yıl sonra bile konuşuluyor taktikleri 500 yıl sonra bile işe yarıyor var mı böyle başka bir örnek :) muhteşem kadın işte :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,556
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd