Normal 9 Bölüm oldu tabii anlamazsın. Zaten senin tarzın değil.Adını Kalbime Yazdım'a biraz baktım ama bir şey anlamadım. Oyunculuklar ve müzikler güzel ama. @mrt-06
Normal 9 Bölüm oldu tabii anlamazsın. Zaten senin tarzın değil.Adını Kalbime Yazdım'a biraz baktım ama bir şey anlamadım. Oyunculuklar ve müzikler güzel ama. @mrt-06
Karagül'ü alırsa Cuma'yı kurtaracak.Show Tv Cumartesi gününü kurtardı. Çarşambayı da kurtardı. Cuma da fena sayılmaz ama diğer günleri de kurtarmalı. Karagül'ün tekrarı bazı dizilerin yeni bölümünden yüksek alıyor.
Karagül'ü izliyorum canım, niye tarzım olmasın?Normal 9 Bölüm oldu tabii anlamazsın. Zaten senin tarzın değil.
pt1`de Karagül tekrarı yayımlasa daha yüksek alırdıBu akşam lale devrinin yapamadığını,Karagül tekrarıyla hemde daha iyi bir şekilde yapıyor..buda karagül farkı..izlemiyorum ama hayret ediyorum .D
pt1`de Karagül tekrarı yayımlasa daha yüksek alırdı
NE çekti bu dizi bee Gönüllerin birincisi resmenKaragül TEKRARI Bugünün Saraylısı'nı geçecek gibi. @Forumdash
Fox'un aklına düşürme bunları. Sonra haftada 2 gün yayınlıyor haftalık dizileri.Fox her gün Karagül yeni bölüm yayınlasın her Cumartesi zirveyi kapar.
Fox'un aklına düşmesine gerek Fox bizzat bizim sitede.Fox'un aklına düşürme bunları. Sonra haftada 2 gün yayınlıyor haftalık dizileri.