Normal 9 Bölüm oldu tabii anlamazsın.Adını Kalbime Yazdım'a biraz baktım ama bir şey anlamadım. Oyunculuklar ve müzikler güzel ama. @mrt-06![]()
Normal 9 Bölüm oldu tabii anlamazsın.Adını Kalbime Yazdım'a biraz baktım ama bir şey anlamadım. Oyunculuklar ve müzikler güzel ama. @mrt-06![]()
Karagül'ü alırsa Cuma'yı kurtaracak.Show Tv Cumartesi gününü kurtardı. Çarşambayı da kurtardı. Cuma da fena sayılmaz ama diğer günleri de kurtarmalı. Karagül'ün tekrarı bazı dizilerin yeni bölümünden yüksek alıyor.![]()
Karagül'ü izliyorum canım, niye tarzım olmasın?Normal 9 Bölüm oldu tabii anlamazsın.Zaten senin tarzın değil.
![]()
pt1`de Karagül tekrarı yayımlasa daha yüksek alırdıBu akşam lale devrinin yapamadığını,Karagül tekrarıyla hemde daha iyi bir şekilde yapıyor..buda karagül farkı..izlemiyorum ama hayret ediyorum![]()
.D
pt1`de Karagül tekrarı yayımlasa daha yüksek alırdı![]()
NE çekti bu dizi beeKaragül TEKRARI Bugünün Saraylısı'nı geçecek gibi.@Forumdash
Fox'un aklına düşürme bunları. Sonra haftada 2 gün yayınlıyor haftalık dizileri.Fox her gün Karagül yeni bölüm yayınlasın her Cumartesi zirveyi kapar.![]()
Fox'un aklına düşmesine gerek Fox bizzat bizim sitede.Fox'un aklına düşürme bunları. Sonra haftada 2 gün yayınlıyor haftalık dizileri.![]()