19 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Ben Anlık'lara göre konuşuyorum Pis Yedili varken Aramızda Kalsın düşük gitti 3 , 4 Reyting civarı. Pis Yedili bitince 5 Reyting'lere çıktı. :)

Zaten gelecek Yıl ben Acun'umu İzliycem. :Z

sbt o tns anlıkları değilki zengin kızın oranlarıdan 1 düsüp aramızda kalsına koyacaksın gerçek anlık ozaman belli olur

Saklı Kalan çok kötü başlamış beklediğim gibi. Zaten tutsaydı Star, Aşkın Bedeli'ni PT'ye alırdı. :A

Söyleyeceğim tek şey:

İntikam halâ Benim Halâ Umudum Var'la yarışıyor. :):):):)

Geçen haftaki bölüm 15 alıp bu bölümün 1 reyting kaybetmesi üzücü gerçekten çünkü çok daha iyiydi. :D

Geçen haftaki bölüm 15 alıp bu bölümün 1 reyting kaybetmesi üzücü gerçekten çünkü çok daha iyiydi. :D
aga haftaya sezonun reyting rekorunu kırarız kanal d nin bi haftalık reytingini alıyoruz zaten 1 günde :kiki:

bu arada vadinin 14 reyting alıp en yakın rakibini 3 e 5 e intikamı 6 ya katlamasını yediremeyenler akıllarınca espri yapmışta vadinin 20+ erkek grubunda 17 reyting 40 share le izlendiğini hafızaları unutmuş sanırsam :))) vadi 7 den 77 ye herkes izlediği için dediklerinizi normal karşılıyorum sizde haklısınız tabi zor iş bu farkı yemek :))))))

Kurtlar Vadisi geçen haftaya göre düşüş yaşamış.

Aramızda Kalsın gayet iyi gidiyor. A/B`de zirve ortağı olmuş.

İntikam eski saatinde 22.00`den daha iyi gidiyor. Üstelik özeti de fena değil en çok da A/B`de.

Pis Yediliyi çöktürdüler sonunda...

İyi bölüm zaten sonraki bölüme etki eder hep.

Kim demiş bölüm iyiydi yükseldi diye. Bölüm ne kadar iyi olursa olsun izlemeyenin nerden haberi olacak iyi bölümün olduğunu. Ama bu bölümün iyi olduğunu duyup gelecek hafta izlerler.

Saklı Kalan o kadar derinlerde ki unutmuşum. :X

Eh Show Tv zamanında Pis Yediliye 5-6 hafta ara verdin bir şey olmadı yine verip bu diziyi 20.00`de deneseydin ya. 22.00`de dizi mi tutar?

Bu sezon 22.00`ye alınıpta yüksek alan dizi mi var? Merhamet kıpırdıyor biraz o da 22.45`e alınsa daha iyi gider. Hatta 20.00`de Vicdandan iyi gider.

Diziler bu kadar uzunken 22.00`de kimse başka diziye geçmez. Ben izlediğim yapımı bırakıp yeni başlayan diziye geçmem. Ya 23.00 ya hiç.

Son düzenleme:
ak yi nasıl yeni farkettim ben çok iyi diziymiş ya total 5.11 almış çok iyi bir oran ab ise 7.49a yükselmiş adım adım zirveye gidiyo abde :D
kvp total 13.91e düşmüş abde 9.44e düşmüş
müge anlıya büyük tebrikler saat 10 da yayınlanıyo reytingi 4.79
intikam total 3.73 ile 16.olmuş ab 4.84 ile 7.olmuş fena değil
pis yedili çok kötü gitmiş total 3.21 ab 1.63 yazık
saklı kalan total 83.olmuş ab 38.sırada :D

ak yi nasıl yeni farkettim ben çok iyi diziymiş ya total 5.11 almış çok iyi bir oran ab ise 7.49a yükselmiş adım adım zirveye gidiyo abde :D
kvp total 13.91e düşmüş abde 9.44e düşmüş
müge anlıya büyük tebrikler saat 10 da yayınlanıyo reytingi 4.79
intikam total 3.73 ile 16.olmuş ab 4.84 ile 7.olmuş fena değil
pis yedili çok kötü gitmiş total 3.21 ab 1.63 yazık
saklı kalan total 83.olmuş ab 38.sırada :D
Farketmemene ben de şaşırdım doğrusu. Haftanın 6 günü Stardaydın hiç mi görmedin fragmanını? :D

Yorumumu sonra yapacağım şimdilik şunu söyleyeyim Karadayı buhaftayı ab'de lider tamamladı.

Saklı Kalan fragman`ları çok iddialıydı ama ben izlemedim dün :T: zaten izlemeye başlasam bile dizi yakında yayından kalkar :(

İntikam'a yine saat değişikliği göründü sanırım ordan oraya savruluyor. :)

Vadi=Aramızda Kalsın+Zkfo+İntikam+.. olmuş. :):)

:

İntikam gerçekten yükseldi, çok sevindim. Umarım daha da yükselir :)