Pis Yedili Aramızda Kalsın'ı haftaya TOTAL'de geçer.
iki hafta sonra finali garanti evet 19 dakkalık özetini az farkla geçmis
Pis Yedili Aramızda Kalsın'ı haftaya TOTAL'de geçer.
Vadinin kitlesi pis yediliye kaymış.
+1Aramızda kalsında etkilendi ama en çok vadinin pis yediliyle kitleleri benzer
Ben Anlık'lara göre konuşuyorum Pis Yedili varken Aramızda Kalsın düşük gitti 3 , 4 Reyting civarı. Pis Yedili bitince 5 Reyting'lere çıktı.iki hafta sonra finali garanti evet 19 dakkalık özetini az farkla geçmis
Ben Anlık'lara göre konuşuyorum Pis Yedili varken Aramızda Kalsın düşük gitti 3 , 4 Reyting civarı. Pis Yedili bitince 5 Reyting'lere çıktı.
Zaten gelecek Yıl ben Acun'umu İzliycem.
aga haftaya sezonun reyting rekorunu kırarız kanal d nin bi haftalık reytingini alıyoruz zaten 1 gündeGeçen haftaki bölüm 15 alıp bu bölümün 1 reyting kaybetmesi üzücü gerçekten çünkü çok daha iyiydi.
İyi bölüm zaten sonraki bölüme etki eder hep.Geçen haftaki bölüm 15 alıp bu bölümün 1 reyting kaybetmesi üzücü gerçekten çünkü çok daha iyiydi.
Farketmemene ben de şaşırdım doğrusu. Haftanın 6 günü Stardaydın hiç mi görmedin fragmanını?ak yi nasıl yeni farkettim ben çok iyi diziymiş ya total 5.11 almış çok iyi bir oran ab ise 7.49a yükselmiş adım adım zirveye gidiyo abde
kvp total 13.91e düşmüş abde 9.44e düşmüş
müge anlıya büyük tebrikler saat 10 da yayınlanıyo reytingi 4.79
intikam total 3.73 ile 16.olmuş ab 4.84 ile 7.olmuş fena değil
pis yedili çok kötü gitmiş total 3.21 ab 1.63 yazık
saklı kalan total 83.olmuş ab 38.sırada
gördüm tabiki ama intikam ve galip izliyodum hem fragmanla anlaşılacak bi şey değil bu izlemen gerekFarketmemene ben de şaşırdım doğrusu. Haftanın 6 günü Stardaydın hiç mi görmedin fragmanını?
Fark-ı KaradayıYorumumu sonra yapacağım şimdilik şunu söyleyeyim Karadayı buhaftayı ab'de lider tamamladı.
Valla baya geniş çaplı zevkin var Atacan. Her telden renk var sendeZannetmiyorum.
Hem Vadi'yi hem Pis Yedili'yi izleyen bir tek ben varım ayrıca hem Vadi'yi hem Muhteşem Yüzyıl'ı izleyen nadir kişiliğim. Yakup nasıl kişilikli bir İnsan'ım ben.
kaynak ne panpaİntikam'a yine saat değişikliği göründü sanırım ordan oraya savruluyor.
Vadi=Aramızda Kalsın+Zkfo+İntikam+.. olmuş.
: