Yok yok "kasesi HTC" olamazkaseden bağlanmıştır)
İzliyorsun da izlemiyorsunizlemiyom şu an
Yok yok "kasesi HTC" olamazkaseden bağlanmıştır)
İzliyorsun da izlemiyorsunizlemiyom şu an
Evet vadinin de zamanında rüyasında göremediği 27 -28 ler demi ?hem neden üzülcem bu reytingleri millet rüyasında göremez
yok kanal d nin canlı yayını açılmiyiYok yok "kasesi HTC" olamaz
İzliyorsun da izlemiyorsun
TV'den izlensi hamlesi 😱yok kanal d nin canlı yayını açılmiyi
Hadi bakalım. Umarım sen haklı çıkarsın.Suskunlar tutmuştu ama dizinin yönetmeni değiştiği için bir hafta ara verildi ve o aradan sonra dizi bir daha reytinglerde kendine gelemedi. Yeni gelen yönetmenlerde diziyi iyi bir yöne çekemedi.
Ayrıca Saklı Kalan ile Pis Yedili'yi kıyaslamışsında diziler farklı saatlerde bir kere. Eşit koşullarda yayınlansalar zaten reytinglerde kimin önde olacağı apaçık belli. 😉
Bana bu hamle bi konu açtirma isteği uyandırdı acaba açsam mı???olabilir v for reyting
konu açmadan xemrexxx okul internetine bağlı olduğunu unutma da sonra rezil olmaBana bu hamle bi konu açtirma isteği uyandırdı acaba açsam mı???
Senlik benlik değil beekonu açmadan xemrexxx okul internetine bağlı olduğunu unutma da sonra rezil olma
Meral Çetinkaya'yı çok beğenmişler. Twitter'da.İntikam erken reklama girdi, bu saklı kalan için şans olabilir.
Ben henüz rast gelmedim ama iyi ilerliyor.Meral Çetinkaya'yı çok beğenmişler. Twitter'da.