xBUGRAx
Süper Emekli
Hiç sanmıyorum gün değiştireceğini. Pis Yedili AB grubunda 2,5 reyting zor alıyor artık. Sevdaluk bu hafta daha anlıklar başlamadan dedim temposuz bir bölüm diye ve düşmesi gayet normal. Kısa da olsa özetli başlaması diziye yarar sağlayacaktır. En azından 20:30'da yayına girmesi fena olmaz bence.Muhteşem Yüzyıl düşsede kalksada hala en iyi ve en rakipsiz.O nedenle ancak tebrik edilir boş sevinçlere kapınılmaz.Zaten bunu bilenlerde en iyi dizi olduğunu bildikleri için Düşmesine yer sarsmışçasına anti yorumlar yapanlar genelde.
Dizinin dün akşam ki bölüm yine başlangıç bölümü gibiydi.Çünkü genelde 3-4 bölüm böyle gidiyor bir anda olaylar çığrından çıkıyor ve kimse inanamıyor böyle bir bölüm olacağını.
Yinede güzel reytingler almış.Fakla ve rakibi olmadan.
Sevdaluk düşmüş.Pis Yedili yarın kötü giderse Sevdaluk'un yeni günü belli oldu demektir.Biraz abarttım ama böyle devam ederse Pis Yedili yine gününe döner.Zaten ikiside Totalde iyi gidiyor Absi düşük pek bir şey kaybetmez Show.
Fox Haber çok iyi gitmiş.Nasıl bir boşluk yakaldıysa artık baya esmiş.
Totalde ilk 10'da dizi yok zaten.Ab'dekilerde idare eder gitmişler.
Haftaya görürsün diyorum o zaman ben de. Bölüm çok durgundu arkadaş bir durun hemen katlettiniz diziyi.akşam sevdaluku my nin reklamlarında izledim de bir dizi eğer ilk bölümüne göre ikincisi baya durgun giderse ve 1.5-2 reyting düşerse dizi tutmamıştır geçmiş olsun show tv yi çarşamba da anca pis yedili kurtarır
Hiç sanmıyorum gün değiştireceğini. Pis Yedili AB grubunda 2,5 reyting zor alıyor artık. Sevdaluk bu hafta daha anlıklar başlamadan dedim temposuz bir bölüm diye ve düşmesi gayet normal. Kısa da olsa özetli başlaması diziye yarar sağlayacaktır. En azından 20:30'da yayına girmesi fena olmaz bence.
Haftaya görürsün diyorum o zaman ben de. Bölüm çok durgundu arkadaş bir durun hemen katlettiniz diziyi.
ATV'de maç vardı banada ana haber arattırıyorsunATV haber ne yapmış öyle? 😱 Kanal D haber de iyi. Umarım yine iki grupta da 6'yı geçer.
hachiko, geçen sezon ben biü ye aynılarını söyleyince ne alakası var, bu rakamlarla nereye biter diyodu. reklamları hesapladığımda bana laf söylüyodu ama daha 2 ay önce reklam saatleri hesaplarına girişmişti. neymiş büyük konuşmamak gerekiyomuş. ))))))Hiç sanmıyorum gün değiştireceğini. Pis Yedili AB grubunda 2,5 reyting zor alıyor artık. Sevdaluk bu hafta daha anlıklar başlamadan dedim temposuz bir bölüm diye ve düşmesi gayet normal. Kısa da olsa özetli başlaması diziye yarar sağlayacaktır. En azından 20:30'da yayına girmesi fena olmaz bence.
Haftaya görürsün diyorum o zaman ben de. Bölüm çok durgundu arkadaş bir durun hemen katlettiniz diziyi.
Hey Allah'ım cevap yazmamak için zor tutuyorum kendimi neyse. Sabır diyorum.
Sevdaluk tahmin ettiğim oranlar almış haftaya özetle yükselecektir hem maç hem özetsiz düşürdü.
Muhteşem Yüzyıl neredeyse 3 Reyting düşmüş Sevdaluk 1.5 , 2 küsür üstelik Muhteşem Yüzyıl özet verdi ve maçtan kaçmıştı.
Fatih Portakal iyi gitmiş tebrikler.
Günün 1.si Muhteşem Yüzyıl tebrikler.
Günün en çok izlenen 2. dizisi Sevdaluk'u da tebrik ederim.
Abi bölüm temposuz diyorum ama tempo düşüklüğünü arkadaşlar bölüm kötülüğü olarak algılıyorlar. Yani komedi unsurundan biraz vazgeçilmiş bir bölümden çok biraz daha duygusal bölüm söz konusuydu. Zaten sloganları da ağlatırken güldüren dizi. Haftaya dediğim gibi güzel bir bölümle iki grupta da daha iyi gidecek.hachiko, geçen sezon ben biü ye aynılarını söyleyince ne alakası var, bu rakamlarla nereye biter diyodu. reklamları hesapladığımda bana laf söylüyodu ama daha 2 ay önce reklam saatleri hesaplarına girişmişti. neymiş büyük konuşmamak gerekiyomuş. ))))))
Maçtan kaçmıştı derken yani özet olduğu için yeni bölümü çakışmadı maçla demek istemiş.lö ne diyon sen my hep özet veriyor maçtan kaçmak mış .ss objektifleğe davet ediyorum seni
tempo arttığı an yükselir dediğin gibi.Abi bölüm temposuz diyorum ama tempo düşüklüğünü arkadaşlar bölüm kötülüğü olarak algılıyorlar. Yani komedi unsurundan biraz vazgeçilmiş bir bölümden çok biraz daha duygusal bölüm söz konusuydu. Zaten sloganları da ağlatırken güldüren dizi. Haftaya dediğim gibi güzel bir bölümle iki grupta da daha iyi gidecek.
Saçma ve pompyşik yorum okumaktan bende öyle yazıyım dedim çok sinir oldum şuan çok.lö ne diyon sen my hep özet veriyor maçtan kaçmak mış .ss objektifleğe davet ediyorum seni
tercümana gerek yok türkçemizi düzgün kullanalım yeter ayrıca bölüm yorumu konuusndaki mesajlarımızla çelişmeyelimMaçtan kaçmıştı derken yani özet olduğu için yeni bölümü çakışmadı maçla demek istemiş.
merhamette ab de başarılı, onu görmezden gelmişsinMuhteşem yüzyıl AB'de sert düşüş yaşamış.
Sevdaluk geçen haftaya göre düşümüş.
Maç iyi oranlar almış
Müge Anlı doksanları geçmiş.
Vicdan kötü oranlar almaya devam etmiş.
Kanal D haber ve Fatih Portakal'a tebrikler.
Hala Pis Yedili ile bir tutanlar hatta Pis Yedili'nin daha iyi olduğunu söyleyenler var ya o daha sinir bozucu.tempo arttığı an yükselir dediğin gibi.
pis yediliyle bir bile tutulamaz. son zamanlarda iyice düşmüştü pis..Hala Pis Yedili ile bir tutanlar hatta Pis Yedili'nin daha iyi olduğunu söyleyenler var ya o daha sinir bozucu.