18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Fatih Portakal ne yapmış öyle. Tebrikler. :)

Sevdaluk beklediğim gibi düşmüş..

Kanal D haber totalde, FOX haber A/b de uçmuş. FOX bu reytinglerden sonra yeni yılda eski sisteme dönmez bence. :lol:

yolsuzluk operasyonu dizileri etkilemiş. daha önce böyle büyük olaylarda diziler hep düşer bu da muhtesemi savunduğum mesaj olarak gelsin)))))

Reytingler ciddi mi? :S Sevdaluk düşmüş hadi bunu yedik de bildiğin total olmuş? Sevdaluk apaçık a/b dizisi yahu!

Ana haberlerin yükselmesi normal abartmayın. Yolsuzluk soruşturması yükseltmiş...

Ayrıca dün Fatih Portakal kimsenin açıklamadığı bazı belgeleri açıklamış.

Muhteşem a/b'de 4 reyting çakılmış. :F

O Ses'e laf edenlere ahım tuttu kalbim temizmiş. :F

akşam sevdaluku my nin reklamlarında izledim de bir dizi eğer ilk bölümüne göre ikincisi baya durgun giderse ve 1.5-2 reyting düşerse dizi tutmamıştır geçmiş olsun show tv yi çarşamba da anca pis yedili kurtarır :D

Muhteşem Yüzyıl düşsede kalksada hala en iyi ve en rakipsiz.O nedenle ancak tebrik edilir boş sevinçlere kapınılmaz.:DZaten bunu bilenlerde en iyi dizi olduğunu bildikleri için Düşmesine yer sarsmışçasına anti yorumlar yapanlar genelde.:X
Dizinin dün akşam ki bölüm yine başlangıç bölümü gibiydi.Çünkü genelde 3-4 bölüm böyle gidiyor bir anda olaylar çığrından çıkıyor ve kimse inanamıyor böyle bir bölüm olacağını.:)
Yinede güzel reytingler almış.Fakla ve rakibi olmadan.:oley:

Sevdaluk düşmüş.Pis Yedili yarın kötü giderse Sevdaluk'un yeni günü belli oldu demektir.:ABiraz abarttım ama böyle devam ederse Pis Yedili yine gününe döner.Zaten ikiside Totalde iyi gidiyor Absi düşük pek bir şey kaybetmez Show.:D

Fox Haber çok iyi gitmiş.Nasıl bir boşluk yakaldıysa artık baya esmiş.:D

Totalde ilk 10'da dizi yok zaten.Ab'dekilerde idare eder gitmişler.
Hiç sanmıyorum gün değiştireceğini. Pis Yedili AB grubunda 2,5 reyting zor alıyor artık. :) Sevdaluk bu hafta daha anlıklar başlamadan dedim temposuz bir bölüm diye ve düşmesi gayet normal. Kısa da olsa özetli başlaması diziye yarar sağlayacaktır. En azından 20:30'da yayına girmesi fena olmaz bence.

akşam sevdaluku my nin reklamlarında izledim de bir dizi eğer ilk bölümüne göre ikincisi baya durgun giderse ve 1.5-2 reyting düşerse dizi tutmamıştır geçmiş olsun show tv yi çarşamba da anca pis yedili kurtarır :D
Haftaya görürsün diyorum o zaman ben de. Bölüm çok durgundu arkadaş bir durun hemen katlettiniz diziyi.

Hiç sanmıyorum gün değiştireceğini. Pis Yedili AB grubunda 2,5 reyting zor alıyor artık. :) Sevdaluk bu hafta daha anlıklar başlamadan dedim temposuz bir bölüm diye ve düşmesi gayet normal. Kısa da olsa özetli başlaması diziye yarar sağlayacaktır. En azından 20:30'da yayına girmesi fena olmaz bence.

Haftaya görürsün diyorum o zaman ben de. Bölüm çok durgundu arkadaş bir durun hemen katlettiniz diziyi.

Bir dizi 2. bölümden durgunlaşırsa.😱Bilemiyorum panpa.Pek bel bağlama.:)

hachiko, geçen sezon ben biü ye aynılarını söyleyince ne alakası var, bu rakamlarla nereye biter diyodu. reklamları hesapladığımda bana laf söylüyodu ama daha 2 ay önce reklam saatleri hesaplarına girişmişti. neymiş büyük konuşmamak gerekiyomuş. :)))))))

Hey Allah'ım cevap yazmamak için zor tutuyorum kendimi neyse. :) Sabır diyorum.

Sevdaluk tahmin ettiğim Oranlar almış haftaya özetle yükselecektir hem maç hem özetsiz düşürdü.

Muhteşem Yüzyıl neredeyse 3 Reyting düşmüş Sevdaluk 1.5 , 2 küsür üstelik Muhteşem Yüzyıl özet verdi ve maçtan kaçmıştı. :)

Fatih Portakal iyi gitmiş tebrikler.

Günün 1.si Muhteşem Yüzyıl tebrikler.

Günün en çok izlenen 2. dizisi Sevdaluk'u da tebrik ederim.

Hey Allah'ım cevap yazmamak için zor tutuyorum kendimi neyse. :) Sabır diyorum.

Sevdaluk tahmin ettiğim oranlar almış haftaya özetle yükselecektir hem maç hem özetsiz düşürdü.

Muhteşem Yüzyıl neredeyse 3 Reyting düşmüş Sevdaluk 1.5 , 2 küsür üstelik Muhteşem Yüzyıl özet verdi ve maçtan kaçmıştı. :)

Fatih Portakal iyi gitmiş tebrikler.

Günün 1.si Muhteşem Yüzyıl tebrikler.

Günün en çok izlenen 2. dizisi Sevdaluk'u da tebrik ederim.

lö ne diyon sen :bağır: my hep özet veriyor maçtan kaçmak mış .ss objektifleğe davet ediyorum seni :)

hachiko, geçen sezon ben biü ye aynılarını söyleyince ne alakası var, bu rakamlarla nereye biter diyodu. reklamları hesapladığımda bana laf söylüyodu ama daha 2 ay önce reklam saatleri hesaplarına girişmişti. neymiş büyük konuşmamak gerekiyomuş. :)))))))
Abi bölüm temposuz diyorum ama tempo düşüklüğünü arkadaşlar bölüm kötülüğü olarak algılıyorlar. Yani komedi unsurundan biraz vazgeçilmiş bir bölümden çok biraz daha duygusal bölüm söz konusuydu. Zaten sloganları da ağlatırken güldüren dizi. Haftaya dediğim gibi güzel bir bölümle iki grupta da daha iyi gidecek.

Muhteşem yüzyıl AB'de sert düşüş yaşamış.
Sevdaluk geçen haftaya göre düşümüş.
Maç iyi oranlar almış
Müge Anlı doksanları geçmiş.
Vicdan kötü oranlar almaya devam etmiş.
Kanal D haber ve Fatih Portakal'a tebrikler.

Abi bölüm temposuz diyorum ama tempo düşüklüğünü arkadaşlar bölüm kötülüğü olarak algılıyorlar. Yani komedi unsurundan biraz vazgeçilmiş bir bölümden çok biraz daha duygusal bölüm söz konusuydu. Zaten sloganları da ağlatırken güldüren dizi. Haftaya dediğim gibi güzel bir bölümle iki grupta da daha iyi gidecek.
tempo arttığı an yükselir dediğin gibi. :)

lö ne diyon sen :bağır: my hep özet veriyor maçtan kaçmak mış .ss objektifleğe davet ediyorum seni :)
Saçma ve pompyşik yorum okumaktan bende öyle yazıyım dedim çok sinir oldum şuan çok. :)

Maç ile çakışmadı yazacaktım Sevdaluk'un neredeyse 30 DK'sı maçla karşılaştı 3 - 4 Reyting aldı Maç bitti 7 Küsür'lere yükseldi. Halen ne Yorumlar yazılıyor ayıp ya. :) @denizz19 .

Son düzenleme: