Kurtlar Vadisi Setine Gitme Fırsatı!

vadi setini görmeye ne kadar meraklısınız konuya vadicilerden çok yorum yaptınız arkadaşlar tmm bana çıkarsa yerime sizi yollarım hem yakup istanbulda yakın benle deniz gidemeyiz :kiki:
yakup kardeş nişantaşındaymış pana film oraya git gerisini onlar halleder :D

bi erkeğin 3 lüsünde takımı kurtlar vadisi olmazsa pehh yemişim öyle işi :D
Ben de istanbuldayim gidicem 10 gune kadar her seyi ayarladim buyuk bulusmaya az kaldi 🙂

vadi setini görmeye ne kadar meraklısınız konuya vadicilerden çok yorum yaptınız arkadaşlar tmm bana çıkarsa yerime sizi yollarım hem yakup istanbulda yakın benle deniz gidemeyiz :kiki:

Nişantaşı mı? Beşiktaşa 10 dk mesafe :d giderim oraya, beren fanlarını alıp binayı başlarına yıkmaya ama :kiki: mtf öğrencilerinide toplarım, ikk dersinin hırsını o binadan çıkarırlar :kiki:

Nişantaşı mı? Beşiktaşa 10 dk mesafe :D giderim oraya, beren fanlarını alıp binayı başlarına yıkmaya ama :kiki: mtf öğrencilerinide toplarım, ikk dersinin hırsını o binadan çıkarırlar :kiki:
beren fanları mı öyle bi kavram sadece sanal alemde var kardeş reelde öyle bişey göremezsin vadiciler her yerdedir al yanına beraber gidin o olur ancak :))))

Gidip cips ye, akşam vaktı iyi oluyor :kiki:

beren fanları mı öyle bi kavram sadece sanal alemde var kardeş reelde öyle bişey göremezsin vadiciler her yerdedir al yanına beraber gidin o olur ancak :))))
Sanal da bile daha az vadiciler var, gerçekte mi olucak üstelik heryerde :kiki:

Gidip cips ye, akşam vaktı iyi oluyor :kiki:

Sanal da bile daha az vadiciler var, gerçekte mi olucak üstelik heryerde :kiki:
istersen dene her yerde vardır sonuçta 1 milyar izleyici kitlesi olan Türkiye'nin en fazla izlenen en büyük dizisi normaldir yani
sanalda da gerçekte de her yerde kral vadi ve vadicilerdir

Lays yoğurtlu mu yedin bakayım? :D ben şimdi yedim içimi yaktı. Şimdi de pop kek yiycem muzlu:kiki: bu gidişli duba olurum ben anca :kiki:
yok lays sade :D ondan önce de çikolatalı gofret yemiştim ayıptır söylemesi bende kilo sorunu yok istediğim an alır istediğim an veririm :D