- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
ne yani senin için 1 milyar vadi izleyicisini terk mi edecek hey yavrum heyBi şartla etmem, ekranlardan ebediyen inzivaya çekilirse![]()
ne yani senin için 1 milyar vadi izleyicisini terk mi edecek hey yavrum heyBi şartla etmem, ekranlardan ebediyen inzivaya çekilirse![]()
Ben de istanbuldayim gidicem 10 gune kadar her seyi ayarladim buyuk bulusmaya az kaldi 🙂vadi setini görmeye ne kadar meraklısınız konuya vadicilerden çok yorum yaptınız arkadaşlar tmm bana çıkarsa yerime sizi yollarım hem yakup istanbulda yakın benle deniz gidemeyiz
yakup kardeş nişantaşındaymış pana film oraya git gerisini onlar halleder
bi erkeğin 3 lüsünde takımı kurtlar vadisi olmazsa pehh yemişim öyle işi![]()
Nişantaşı mı? Beşiktaşa 10 dk mesafevadi setini görmeye ne kadar meraklısınız konuya vadicilerden çok yorum yaptınız arkadaşlar tmm bana çıkarsa yerime sizi yollarım hem yakup istanbulda yakın benle deniz gidemeyiz
okul yokmuydu senin nasıl oluyoBen de istanbuldayim gidicem 10 gune kadar her seyi ayarladim buyuk bulusmaya az kaldi 🙂
Gercekti hayal oldu 😵Bi şartla etmem, ekranlardan ebediyen inzivaya çekilirse![]()
Beni bulmak için seyircilerine kolaj gösterten adam bunu da yaparne yani senin için 1 milyar vadi izleyicisini terk mi edecek hey yavrum hey![]()
beren fanları mı öyle bi kavram sadece sanal alemde var kardeş reelde öyle bişey göremezsin vadiciler her yerdedir al yanına beraber gidin o olur ancakNişantaşı mı? Beşiktaşa 10 dk mesafegiderim oraya, beren fanlarını alıp binayı başlarına yıkmaya ama
mtf öğrencilerinide toplarım, ikk dersinin hırsını o binadan çıkarırlar
![]()
Ben istanbuldayim normal okul kirklarelinde yilbasinda istanbuldayim polat abiyle hindi kesecezokul yokmuydu senin nasıl oluyo![]()
Gidip cips ye, akşam vaktı iyi oluyorvadi setini görmeye ne kadar meraklısınız konuya vadicilerden çok yorum yaptınız arkadaşlar tmm bana çıkarsa yerime sizi yollarım hem yakup istanbulda yakın benle deniz gidemeyiz
Sanal da bile daha az vadiciler var, gerçekte mi olucak üstelik heryerdeberen fanları mı öyle bi kavram sadece sanal alemde var kardeş reelde öyle bişey göremezsin vadiciler her yerdedir al yanına beraber gidin o olur ancak)))
oha şuan cips yiyorum yeminle tesadüfe bakGidip cips ye, akşam vaktı iyi oluyor
Sanal da bile daha az vadiciler var, gerçekte mi olucak üstelik heryerde![]()
hindi kesmiyorum kafa kesiyorum koçumBen istanbuldayim normal okul kirklarelinde yilbasinda istanbuldayim polat abiyle hindi kesecez![]()
PolAt vejeteryanmış amaBen istanbuldayim normal okul kirklarelinde yilbasinda istanbuldayim polat abiyle hindi kesecez![]()
istersen dene her yerde vardır sonuçta 1 milyar izleyici kitlesi olan Türkiye'nin en fazla izlenen en büyük dizisi normaldir yaniGidip cips ye, akşam vaktı iyi oluyor
Sanal da bile daha az vadiciler var, gerçekte mi olucak üstelik heryerde![]()
Hindiyi otla besliyoruz skinti yokPolAt vejeteryanmış ama![]()
Lays yoğurtlu mu yedin bakayım?oha şuan cips yiyorum yeminle tesadüfe bakdediğin gibi çok süper oluyo akşam akşam
hindi kesmiyorum kafa kesiyorum koçum![]()
Sizi de arada bi görürüz evvel AllahVala o zaman yakana yapışırız
yok lays sadeLays yoğurtlu mu yedin bakayım?ben şimdi yedim içimi yaktı. Şimdi de pop kek yiycem muzlu
bu gidişli duba olurum ben anca
![]()
Sakin ramazanistersen dene her yerde vardır sonuçta 1 milyar izleyici kitlesi olan Türkiye'nin en fazla izlenen en büyük dizisi normaldir yani
sanalda da gerçekte de her yerde kral vadi ve vadicilerdir
Tüyo veririm diyon yaniSizi de arada bi görürüz evvel Allah![]()
Bende de yok. Çok yerim ama aşırı almam.yok lays sadeondan önce de çikolatalı gofret yemiştim ayıptır söylemesi bende kilo sorunu yok istediğim an alır istediğim an veririm
![]()
Tüyo veririz, fikirlerinizi alırız 😎Tüyo veririm diyon yani