- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
adam polatla abdülheyle konuşmuş muhabbet etmiş yemek yemiş adam sen ne konuşuyonYalnız çok artsitçe bir yazı olmuş abi![]()
adam polatla abdülheyle konuşmuş muhabbet etmiş yemek yemiş adam sen ne konuşuyonYalnız çok artsitçe bir yazı olmuş abi![]()
Gel gidelim Yakup Polat abiyle resimdemi cekmiyahKimsenin gitmek için başvuru yapıcağını sanmıyorum.![]()
bu dünyada üç şey vardırKimsenin gitmek için başvuru yapıcağını sanmıyorum.![]()
Yooooooo set amirini finanscısını cok yakın arkadaşım tanıyor bende bir kere gittim first class muamele yaptılar saolsunlarYalnız çok artsitçe bir yazı olmuş abi![]()
Ben bırakmam. Eğer senaryoya falan katarlarsa, şöyle en cixinden bir iş verirlerse olabilir 😎onlarda senin senaryo ekibine katılmanı bekliyolardı zatenbana pana filmde iş versinler okulu direk bırakırım temizlik görevlisi falan yeterki orda çalışayım
zaten zamanla beni de vadiye alırlar oyuncu olarak
![]()
HahaYandik![]()
Sen çok istiyosan git deniz, beni vursanızda gitmemGel gidelim Yakup Polat abiyle resimdemi cekmiyah![]()
abi biraz anlatsana kıskananları çatlatalımYooooooo set amirini finanscısını cok yakın arkadaşım tanıyor bende bir kere gittim first class muamele yaptılar saolsunlar
Ben ciddiyim her zaman kardeşimBeni de gotur abi takasi kiskandiririm biraz![]()
Yemek, uyumak ve ders çalışmakbu dünyada üç şey vardır![]()
onlarda yakup nerde niye gelmiyo diyolardı hatta duyduğuma göre çekimler durmuş bak senin yüzünden bu hafta Türkiye'nin en fazla izlenen dizisi kolaj verirse seni bulurum açık ve netSen çok istiyosan git deniz, beni vursanızda gitmem![]()
ne dersi arkadaş 3 günlük dünya ders diyo yaYemek, uyumak ve ders çalışmak![]()
Polat abiye saygisizlik etmeSen çok istiyosan git deniz, beni vursanızda gitmem![]()
Ders önemlidir, insana huzur ve rahatlık hissi verir.ne dersi arkadaş 3 günlük dünya ders diyo ya![]()
Bir de vadi setini gormek takas agane dersi arkadaş 3 günlük dünya ders diyo ya![]()
üçlüye bak yapma bunu ya sen genç bi erkeksin senin 3 lün bu muDers önemlidir, insana huzur ve rahatlık hissi verir.
Başka bi üçlü daha var o'da ; öbgzk , aşkı memnu ve Beren Saat![]()
Size inat, yerin dibine tünel açar orda yaşarım sırf bulamayında kolajla yetinin diyerektenonlarda yakup nerde niye gelmiyo diyolardı hatta duyduğuma göre çekimler durmuş bak senin yüzünden bu hafta Türkiye'nin en fazla izlenen dizisi kolaj verirse seni bulurum açık ve net![]()
Vala o zaman yakana yapışırızBen bırakmam. Eğer senaryoya falan katarlarsa, şöyle en cixinden bir iş verirlerse olabilir 😎
HahaAyda bir bölüm izlersiniz
![]()
Tabi bu olacak, ne yani ; kv sinema serisi, kvp ve necati mi olacaktıüçlüye bak yapma bunu ya sen genç bi erkeksin senin 3 lün bu mu![]()
ders çalış hadi bakalım![]()
bi erkeğin 3 lüsünde takımı kurtlar vadisi olmazsa pehh yemişim öyle işiTabi bu olacak, ne yani ; kv sinema serisi, kvp ve necati mi olacaktı( yoo hayır
((
Bi şartla etmem, ekranlardan ebediyen inzivaya çekilirsePolat abiye saygisizlik etme![]()