zaten başka bir dizinin o farka yaklaşabilmesi imkansızFark-ı MY😎
Fark-ı MY😎zaten başka bir dizinin o farka yaklaşabilmesi imkansız![]()
Bu çok güzel ya.fark-ı tendürek dağları
bu seferki fetih gerçek fetih olur umarım
dizideki fetih sahnesi çocuk oyuncağı gibiydi.... bir kaç çalı çırpı yakıp, ramazan topu patlattılar savaştık diyip geldiler .)
pompy'e yaptırdım.noldu da imana geldin acaba @Bully hatçenin hürrem e yağtığı büyüyü mü yaptın faruk a ?
Bu çok güzel ya.![]()
hepsinin kökünü kazımalı artıkpompy'e yaptırdım.Artık anti my'cilerin yola gelmesi şart.
![]()
Benim fetihten felan haberim yok. Dikkat edersen konuya da yorum yapmadım ama destere güldürdü beni.hadi @destere yatakta bir fetih beklemişti o bölüm sen niye tepki koydun anlamadım
hepsinin kökünü kazımalı artık![]()
zaten konuya yorum yapamazsın ki o bölümler showdaydıBenim fetihten felan haberim yok. Dikkat edersen konuya da yorum yapmadım ama destere güldürdü beni.![]()
Show'daki bölümlerden aklımda kalan sadece Mohaç Zaferiydi. Diğerleri efektten ibaret olduğu için hatırlamıyorum bile.zaten konuya yorum yapamazsın ki o bölümler showdaydı
neyse![]()
anti my cilere forumu dar ederim onlara huzur yokemre günde 5-6 M.y konusu açmadan rahat etmez![]()
İyi bakalım aç anticilere karşı burda sana taş var @destere antici olarakanti my cilere forumu dar ederim onlara huzur yok
o antici sayılmaz nurbanu var yarın bir gün bir göğüs aman iyi bir kadın oyuncu transfer edilir olur biterİyi bakalım aç anticilere karşı burda sana taş var @destere antici olarak![]()