Diziden Sonra Gerçek Fethe Gidiyor

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,965
Puanı
1,061
Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da ilgi gören Muhteşem Yüzyıl'ın başrol oyuncusu Halit Ergenç, dizinin ilk bölümlerinde fethettiği Belgrad'ı tekrar fethetmeye gidiyor.

Geçtğimiz yıl ülkenin en çok izlenen dizilerinin başında gelen ve Ezel ile Dudaktan Kalbe'nin de kaldığı finalde Sırbistan'ın en beğenilen dizisi seçilen dizinin 3.sezonu 17 Aralık'ta Nova TV'de başlıyor.

Daha önce Binbir Gece ile bölgede popüler olan,reklam teklifleri alan ancak reddeden Ergenç için Belgrad'da kalacağı 2 günden birinin akşamında özel davet verilecek.

@destere @Forumdash @Bully @sokak sanati @Yakamoz-Asi @Fks14 @denizz19 @mrt-06 @*Dream* @sürgünüm

391fff72a5517028b9ed1cc2986e9952.png

Yeter artık nazar duasi okutalim nazar deyecek maşallah

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@xemrexxx Her saat Muhteşem Yüzyıl konusu açıyorsun, nereye kadar :D Şaka şaka. :)

Halit Ergenç adına sevindim..

Her gün en az 3 tane MY ile ilgili konular :D ama dizi o kadar başarılı ki bu konular dizi bittikten sonra da devam edicek :love1:

Her gün en az 3 tane MY ile ilgili konular :D ama dizi o kadar başarılı ki bu konular dizi bittikten sonra da devam edicek :love1:
en az 3 başbaknın tavsiyesine uyuyorum hatta takımı kurmak için 11 e tamamlamayı düşünüyorum amaç başbakan mutlu olsun valla bak :)

Şaka bir yana "Halit Ergenç" iyi oyuncu ve başarısı daim olacaktır İnşAllah. Kendisini Muhteşem Yüzyıl öncesi pek takip etmezdim.

fark-ı tendürek dağları

bu seferki fetih gerçek fetih olur umarım
dizideki fetih sahnesi çocuk oyuncağı gibiydi.... bir kaç çalı çırpı yakıp, ramazan topu patlattılar savaştık diyip geldiler .:))