14 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Fatih harbiyenin düşüşünü birazda devamlı saatiyle oynanmasına bağlıyorum..bir uzun özetli bir özetsiz izleyici doğal olarak özet zannedip bakmamıştır bile....

Şefkat Tepe a/b'de 5 almış neredeyse. 😱:Z

3 Adam ve Acun'um süper yine. :gangnam::Z

Arka Sokaklar'a sihirli değnek değmiş. İlginç.(b)

dün FOX kurnazlik yapıp fatih Harbiye düşürmeye çalıştığını yazdığımı @Billy Kane etkili olmaz demişti.
diğer bir kaybeden tabiki Dream Team kadrosuna rağmen berbat senaryosu ve dunun düşük temposu yüzünden bugünün saraylisi oldu. dünkü bölümün üstelik fatih Harbiye erken başlamışken o kadar ağır gitti ki topu topu iki olay oldu birini Son sahneye birakmislardi tecavüz hala reyting aldığını düşünmek senaristlerin Zekasıni gösteriyor.

Şefkat Tepe gerçekten başarılı ambargo koydu artık cumartesi gününe.

Acun fena gitmiyor.

Sevdaluk o kadar diziye rağmen 2 küsür reyting almış iki grupta da tekrar bölümüyle. Çok başarılı. :)

dün FOX kurnazlik yapıp fatih Harbiye düşürmeye çalıştığını yazdığımı @Billy Kane etkili olmaz demişti.
diğer bir kaybeden tabiki Dream Team kadrosuna rağmen berbat senaryosu ve dunun düşük temposu yüzünden bugünün saraylisi oldu. dünkü bölümün üstelik fatih Harbiye erken başlamışken o kadar ağır gitti ki topu topu iki olay oldu birini Son sahneye birakmislardi tecavüz hala reyting aldığını düşünmek senaristlerin Zekasıni gösteriyor.
Fatih Harbiye gibi bir dizinin düşüşü, tamam belki saatinden de kaynaklanıyor ama bir kere içinde başarılı performans sergileyen bir tek oyuncu bile yok. Müzikleri aynı şekilde. Senaryosu klişe ama ne klişe senaryolardan ne diziler çıktı. Bu dizinin düşmesi gerekiyordu ki düşüşü son derece yerinde olmuş. Alabileceği en iyi oran 3 olması gerekiyor normalde. :X

Sevdaluk'umu umarım Karadeniz halkı da seyredebilmiştir dün. Emre'nin konusunda görünce üzülmüştüm onlar adına. :)

Bu arada yayınlandığı günde karşısında çok güçlü rakipleri olmasına rağmen reytinglerde de başarılı bir şekilde gitmiş. Bu hafta İnş. zirvedeyiz. @denizz19 🙄

Fatih Harbiye gibi bir dizinin düşüşü, tamam belki saatinden de kaynaklanıyor ama bir kere içinde başarılı performans sergileyen bir tek oyuncu bile yok. Müzikleri aynı şekilde. Senaryosu klişe ama ne klişe senaryolardan ne diziler çıktı. Bu dizinin düşmesi gerekiyordu ki düşüşü son derece yerinde olmuş. Alabileceği en iyi oran 3 olması gerekiyor normalde. :X

Sevdaluk'umu umarım Karadeniz halkı da seyredebilmiştir dün. Emre'nin konusunda görünce üzülmüştüm onlar adına. :)

Bu arada yayınlandığı günde karşısında çok güçlü rakipleri olmasına rağmen reytinglerde de başarılı bir şekilde gitmiş. Bu hafta İnş. zirvedeyiz. @denizz19 🙄
Ozetli yayinlanirsa zirveye en azindan gecen haftaki tabloya gore totalde yaklasir. Ve zirveyi almasi bence zor degil. Bu hafta iki grupta da en az 7 ve uzeri bekliyorum.

Yetenek Sizsiniz Türkiye rakipler gelince zirveden inmiş TV 8'e geçince programlar bence artık zirvede zar zor yer alabilir ayrıca programlarında modası geçmeye başladı bir gerçek.

Şefkat Tepe dün çok heyecanlıydı biraz izledim Reytinglere de yansımış gayet iyi gitmiş tebrik ederim.

Adını Kalbime Yazdım dün biraz sıkıcıydı ama Oranlarını yükseltmiş haftaya gün değiştirmez Fatih Harbiye'nin ardından yayınlanırsa yükselişe geçecektir.

Fatih Harbiye düşmüş ama FOX diziyi 19.44'de başlatmış haftaya Show TV uzun özet verirse tekrar yükselicektir.

Demin de dediğim gibi Sevdaluk'un tekrarı çok iyi gitmiş Yetenek Sizsiniz Türkiye , Şefkat Tepe , Arka Sokaklar , Fatih Harbiye'nin karşısında 3. Tekrarı ile bence gayet başarılı Oranlar almış Çarşamba Günü İnşAllah yükselecek.

fatih Harbiye kızgınlık sebebini anlamakta zorlaniyorum)))
tamam senaryo Klişe zaten tns de Klişe olmayan senaryo tutmuyor. ama Klişe olurken ufak değişiklik şart fatih Harbiye romanı muhafazakâr romanların öncüsü kabul edilir bunun havası Klişe damarı biraz gevsetiyor
oyunculuk konusunda başrolleri kızlar ve erkekler rol yapmıyor sadece sert bakışlar atıyor bu her dizide ozelikle iki köpek bir kemik aşk hikâyelerin genel özelliği baş rolleri sert bakışlar güzelliğini asla bozmadan kızlar... ama yan rollerdekiler gayet başarılı hele neslihanin kankası gayet başarılı oynuyor fazla bir rolü olmamasına rağmen. neslihanin havasında rolünü çok iyi yapıyor. zaten altı üstü 5 reyting alıyor buda tns deneklerin ergen ağırlıklı olması.. ergen ve uyumlu aşkların olduğu çoğu dizi iyi reyting alıyor. bakiniz:merkezi bakınız güneşi beklerken.. tek bu tarzda tutmayan A. Ş. Kadar onda da ergen kızları çekecek bir başrol yok.

durum bu fatih Harbiye diğer muadillerine göre öyle ahım şahım reyting te almıyor sayılır

Sevdaluk başarılı ,çarşambada yine iyi gidicektir... Acunn malesef bir kere hatayı yaptı ŞT nin 1.olmasına geçit verdi ,artık devamı gelir...Acunncular hiç umutlanmayın YST totalini kaybetti...TV8 de bence ab sinide kaybedecektir....bir startv ile tv8 i yanyana tutmayı bırak ,bu konudan bahsetmek bile korkunç 😀

Arka Sokaklar'ı unutmuşum yorumlamayı kaç sezondur ekranlarda Dizi böylesine bir Oran alıp Zirveye yaklaşması takdire şayan hele ki Kanal D'nin güçsüz olan TOTAL'in de. AB'de de epey artmış sevdiğim bir Dizi ama bence Pazartesi ya da Cuma yayınlansa geçen sezon gibi 8 - 9 küsür alır diye düşünüyorum. Büyük tebrikler tekrardan da.

Son düzenleme:
TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Yetenek Sizsiniz Türkiye +0.25 | +0.03
Şefkat Tepe +0.29 | +0.65
Arka Sokaklar +0.54 | -0.31
Bugünün Saraylısı +0.06 | -1.00
Fatih Harbiye -0.43 | -0.88
Adını Kalbime Yazdım +0.28 | +0.36

Showtv ye yazıklar olsun Fatih harbiyeyi transfer ettim diye fragmanlarını sitesine eklemişde..Bir firuzesinin fragmanlarını eklememiş ..Yazık harcanıyor dizi umarım başka kanala tranfer olur firuze....

fatih Harbiye kızgınlık sebebini anlamakta zorlaniyorum)))
tamam senaryo Klişe zaten tns de Klişe olmayan senaryo tutmuyor. ama Klişe olurken ufak değişiklik şart fatih Harbiye romanı muhafazakâr romanların öncüsü kabul edilir bunun havası Klişe damarı biraz gevsetiyor
oyunculuk konusunda başrolleri kızlar ve erkekler rol yapmıyor sadece sert bakışlar atıyor bu her dizide ozelikle iki köpek bir kemik aşk hikâyelerin genel özelliği baş rolleri sert bakışlar güzelliğini asla bozmadan kızlar... ama yan rollerdekiler gayet başarılı hele neslihanin kankası gayet başarılı oynuyor fazla bir rolü olmamasına rağmen. neslihanin havasında rolünü çok iyi yapıyor. zaten altı üstü 5 reyting alıyor buda tns deneklerin ergen ağırlıklı olması.. ergen ve uyumlu aşkların olduğu çoğu dizi iyi reyting alıyor. bakiniz:merkezi bakınız güneşi beklerken.. tek bu tarzda tutmayan A. Ş. Kadar onda da ergen kızları çekecek bir başrol yok.

durum bu fatih Harbiye diğer muadillerine göre öyle ahım şahım reyting te almıyor sayılır
Romanını okudum ben. Çok sıkıcıydı ve çok ağırdı. Dizinin kendisini hiç izlemedim ve izlememde ki fragmanını bile görmeye tahammül edemiyorum. Sadece dizi başlamadan önce tanıtımlarına bakmıştım ki Neslihan'ın sesini duyunca hemen kapattım. :X

Senaryoya lafım yok zaten benim lafım oyunculara, müziğe ve teknik ekibe. Dediğim gibi senaryo klişe ve ne klişe senaryolardan çıkan ne diziler gördük biz. Ama dizinin oyuncuları, müzikleri ve teknik ekibi bu işi mahvediyor...

A.Ş.K.'a sadece ergen kızlar açısından bakmamak gerek. Çünkü çoğu ergen kız Hakan Kurtaş'ı seviyor. Hazal dizide ne Kaan Urgancıoğlu ile ne de Hakan Kurtaş ile hiç uyumlu değiller. Hazal'ıma uygun neden partner bulamadılar gerçekten bu Gold Film'i anlayamıyorum. Berk Oktay ile bile daha uygun olurdu Hazal, o derece düştüm. Hakan Kurtaş'dan önce de Tardu Flordun vakası yaşadık maalesef. Umarım A.Ş.K. dizisinden sonra daha uygun partner seçimleri yapılır Hazal'ıma... :T:

Showtv ye yazıklar olsun Fatih harbiyeyi transfer ettim diye fragmanlarını sitesine eklemişde..Bir firuzesinin fragmanlarını eklememiş ..Yazık harcanıyor dizi umarım başka kanala tranfer olur firuze....

Gercekten cok yazik. Yani bir dizi harcaniyor tabirini kullaniyoruz ya, Firuze icin cuk oturur.

Show TV'nin hatası diziyi en azından 4. bölüme kadar Perşembe gününde tutmamak oldu ki benim gözümde zaten onun başlatacağı Show bitti verdiği o karardan sonra. Saklı Kalan için PT2'ye atılsa anlarım ama Pis Yedili için atılması gerçekten çok üzücü...

O siteyi de bence takmamalısın. Kanallar arasında en kötü site Show TV'nin sitesi. Gülüp geçilecek bir şey. :)